Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Ķēniņš gandrīz apsteidz Merzļikinu, Cibuļskis netiek laukā no pēdējās vietas

Ķēniņš gandrīz apsteidz Merzļikinu, Cibuļskis netiek laukā no pēdējās vietas
Ronalds Ķēniņš priecājas par vārtu guvumu mačā pret Vāciju
Foto: AP/Scanpix

Sportacentrs.com lietotāji Latvijas un Vācijas izlašu spēlē par labāko hokejistu Latvijas valstsvienības rindās atzinuši Elvi Merzļikinu, no kura tikai nedaudz atpalika Ronalds Ķēniņš, bet zemāko vērtējumu atkal saņēma Oskars Cibuļskis.

Trešo spēli pēc kārtas augstāko vērtējumu no līdzjutējiem saņēmis vārtsargs Elvis Merzļikins (4,88), kurš atvairīja 33 no 34 vāciešu metieniem, taču tikai pavisam nedaudz no viņa šoreiz atpalika pirmo vārtu autors Ronalds Ķēniņš (4,84).

Augstu vērtējumu no portāla lietotājiem izpelnījās arī lieliskās piespēles autors un mača labākais spēlētājs treneru korpusa vērtējumā Rodrigo Ābols (4,64), kā arī trešo vārtu guvējs Andris Džeriņš (4,57) un otro vārtu autors Guntis Galviņš (4,37), kurš pirmoreiz novērtēts tik augstu. Tāpat pirmoreiz augstu atzīmi saņēmis cits aizsargs Ralfs Freibergs (4,49), kurš neilgi pirms pirmo vārtu guvuma glāba Latvijas komandu no vārtu zaudējuma.

Vienīgo vārtu zaudējumā laukumā bija un vistuvāk vācu hokejistam atradās Oskars Cibuļskis, kas nav ļāvis viņam izrāpties no pēdējās vietas sekmju listē. Oskars zemāko vērtējumu (2,84) nopelnījis jau ceturto spēli pēc kārtas. Tāpat lejasgalā atrodami Ņikita Jevpalovs (3,44) un Gints Meija (3,50), bet Vitāliju Pavlovu un Kristapu Zīli šoreiz vērtēt nepiedāvājām viņu niecīgā spēles laika dēļ.

Kā jau solīts, trīs no aptaujas dalībniekiem izlozes kārtībā iegūst "Vienos vārtos" mēneša abonementu. Šoreiz izlozes veiksminieki ir līdzjutēji ar nikiem atkal divi, lidaka71 un norcha 172, kuri mēneša garumā varēs lasīt "Vienos vārtos" sadaļu par velti.

Latvijas izlases hokejistu vērtējumi

SpēlētājsBalles
Elvis Merzļikins4.88
Ronalds Ķēniņš4.84
Rodrigo Ābols4.64
Andris Džeriņš4.57
Ralfs Freibergs4.49
Guntis Galviņš4.37
Rūdolfs Balcers4.36
Miķelis Rēdlihs4.22
Kristaps Sotnieks4.04
Rihards Bukarts3.96
Teodors Bļugers3.95
Kristiāns Rubīns3.82
Miks Indrašis3.79
Roberts Bukarts3.73
Uvis Balinskis3.68
Frenks Razgals3.55
Gints Meija3.50
Ņikita Jevpalovs3.44
Oskars Cibuļskis2.84

Lai palīdzētu izvēlēties katra spēlētāja veikumu, piedāvājam savu versiju par katra vērtējuma nozīmi!
5 - labāk nospēlēt būtu ļoti grūti - īsts līderis
4 - labi aizvadīts mačs
3 - normāla spēle, neko nesabojāja
2 - kļūdu vairāk nekā labu epizožu - slikta spēle
1 - izgāšanās

  +1 [+] [-]

, 2018-05-13 11:57, pirms 6 gadiem
Cibuļskim pienākas balva kā stabilākajam spēlētājam.

  +4 [+] [-]

, 2018-05-13 11:59, pirms 6 gadiem
Labi, var gadīties neveiksmīgi turnīri. Bet faniem arī mazliet jāpadomā kā šāda konstanta spēlētāja nolikšana ietekmē vēlmi braukt uz izlasi un spēlēt...

  +1 [+] [-]

, 2018-05-13 12:18, pirms 6 gadiem
Šī vērtēšana ir smieklīga! Ja iemet vārtus esi labākais, bet neviens nesaprot kāpēc piemēram Draisaitls neparādīja to, ko no viņa gaidīja, kapēc Keins neizdarija to, uz ko spējīgs, tāpat kāpēc citu komandu līderi kluseja! Somi ir arpus konkurences- vakar 5-1 sagrava NHL zvaigznes! Ber pret pārējām komandām visi Latvijas izlases spēlētāji pelnijuši ne mazāk kā 4!

  +2 [+] [-]

, 2018-05-13 12:29, pirms 6 gadiem
rihardilio rakstīja: Labi, var gadīties neveiksmīgi turnīri. Bet faniem arī mazliet jāpadomā kā šāda konstanta spēlētāja nolikšana ietekmē vēlmi braukt uz izlasi un spēlēt...
Tu domā, ka Cibuļskis pēc katras spēles sēž SC un lasa kā vinu "fani" noliek?

  +6 [+] [-]

, 2018-05-13 12:40, pirms 6 gadiem
rihardilio rakstīja: Labi, var gadīties neveiksmīgi turnīri. Bet faniem arī mazliet jāpadomā kā šāda konstanta spēlētāja nolikšana ietekmē vēlmi braukt uz izlasi un spēlēt...
Mums vienmēr ir bijuši spēlētāji, kurus "vainot" - Kerčā superilgā pauze, tizlais Laviņš, Ozoliņš, kuram uz 1 labu epizodi 10 kļūdas,lēnais Maksis, koka klucis un nogurušais Sprukts, mūžīgi liekos noraidījumus pelnošais Bērziņš - nu Cibuļska kārta. Nevajag jau uztvert baigi personīgi. Daļa to iesauku rodās ar humoru. Un ar spēlētājiem tāpat kā jebkurā dzīves jomā - slikto atcerās daudz labāk kā labo. Gadījās Cibuļškim, tādas ļoti izteiksmīgas kļūdas - tās atcerēsies daudz labāk kā to, ka viņs palīdzēja Balceram noorganizēt uzvaras golu pret norvēģiem. Aizies pāris veiksmīgi mači viņām ,neveiksmīgi citam un būs jau citi anti-varoņi.

     [+] [-]

, 2018-05-13 12:41, pirms 6 gadiem
san4ito rakstīja: Tu domā, ka Cibuļskis pēc katras spēles sēž SC un lasa kā vinu "fani" noliek?
iespējams. Sieva varbūt lasa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-05-13 14:06, pirms 6 gadiem
viktor_matrosov_111797996363702 rakstīja: Представьте, а я всего за две недели накачал пресс, подкачал руки и спину и сбросил пару килограмм и это всё, без диет и спорта! Я вообще ленивый и не могу сидеть на диетах и заниматься спортом, но недавно вычитал в одном блоге как можно подкачаться и привести тело в порядок сидя дома и ничего не делая, и я решил опробовать ведь цена вопроса копеечная. От результата был в шоке не только я, никто не верил что так можно накачать пресс и сделать тело красивым, теперь и жена захотела опробовать. Вот тот блог, где подpобнo вcе опиcано--- http://linkto.eu/mblog
иди на..й!

     [+] [-]

, 2018-05-13 15:08, pirms 6 gadiem
Kādam jau Pujacs ir jāaizstāj. Joks protams, bet mēs dīvānā kā pirmos redzam, kad kļūdās vārtsargi un aizsargi.Baigi uzkrītoši.

     [+] [-]

, 2018-05-13 15:11, pirms 6 gadiem
Absoluti nevajadzigs un mulkigs tops. Osi, viss ok, jauzlabo sniegums, bet paldies, ka esi! Loti daudzi pamana kludas , bet redzu visu speli! Jasanemas!

     [+] [-]

, 2018-05-13 15:26, pirms 6 gadiem
Baidos, ka uz Cibuļski tagad skatīsies sevišķi kritiski un pamanīs katru savos vārtos iemestu ripu pret Dāniju, katru nevajadzīgu noraidījumu kritiskā situācijā, katru savu vārtu priekšā pazaudētu ripu, kuru pretinieks iebakstīs vārtos, katru spēka paņēmienu pret savējo, pēc kā pretiniekam pavērsies brīvs ceļš uz vārtiem.

Kad pie 3:2 120 sekundes pirms spēles beigām kāds noraus pie pretinieku vārtiem noraidījumu, pēc tam, kad uzdāvinājis pretiniekam pirmos divus vārtus, vai fani vainīgi, ka tas būs jūs jau ziniet, kas?

     [+] [-]

, 2018-05-13 15:31, pirms 6 gadiem
san4ito rakstīja: Tu domā, ka Cibuļskis pēc katras spēles sēž SC un lasa kā vinu "fani" noliek?
Nezinu tieši par Cibuļski, varbūt lasa varbūt nelasa, bet varbūt pat viņam šeit ir profils caur kuru vinš šeit atbild visādiem "ekspertiem". Diemžēl cilvēkiem ir tāds nelāgs niķis interesēties ko par viņiem domā citi, pat tādi, kuru viedokli satiekoties aci pret aci viņi neņemtu vērā. Pēc tam uzzinājuši šo viedokli viņi sevi grauž un pārmet. Domā, kāpēc daudzi sportisti un cilvēki nelabprāt kontaktējas ar preses pārstāvjiem. Arī noskatoties inteviju ar Kasparu Saulieti sapratu, ka viņš lasa rakstus un komentārus. Viņš runāja tieši par to gadījumu ar Cibuļska piespēli somam un Pavlova lietderību.