Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gabovam dzeltenā kartīte un pārliecinoša uzvara Kiprā, Vaņins atkal rezervē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gabovam dzeltenā kartīte un pārliecinoša uzvara Kiprā, Vaņins atkal rezervē
Vladislavs Gabovs
Foto: Paphos FC

Kipras futbola čempionātā otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja latviešu aizsarga Vladislava Gabova pārstāvētā "Paphos", kas viesos ar 3:0 sakāva "Doxa".

35. bija bija arī sezonas pēdējā spēļu kārta, abām komandām sen esot nodrošinājušām vietas saglabāšanu augstākajā divīzijā. Abu vienību savstarpējās spēlēs šosezon trīs reizes bija triumfējusi "Paphos", kamēr divreiz komandas spēlēja neizšķirti.

Šovakar tendence turpinājās, "Paphos" pirmos vārtus gūstot jau septītajā minūtē, kamēr pirmā puslaika kompensācijas laikā savu vadību jau dubultojot (2:0). Arī otrajā puslaikā "Doxa" nopietnāku pretestību izrādīt nespēja, ielaižot arī trešos vārtus un piedzīvojot zaudējumu ar 0:3.

Aizsargs Vladislavs Gabovs laukumā bija visas spēles garumā, 16. minūtē nopelnot brīdinājumu.

Sezonu Kipras čempionātā "Paphos" noslēdza ar 36 spēlēs izcīnītiem 42 punktiem, kas kopvērtējumā deva trešo pozīciju no beigām.

Šveice

Kopš februāra vidus uz "Zürich" soliņa palicis Latvijas izlases pamatvārtsargs Andris Vaņins, kura komanda šodien ar 4:1 sagrāva nu jau bijušo Šveices čempioni "Basel". Rezultāts vienubrīd pat bija 4:0, tomēr mača pēdējās sekundēs bāzelieši spēja gūt goda vārtus.

Tādējādi vienu kārtu pirms čempionāta noslēguma "Zürich" ar 48 punktiem ir nodrošinājusi ceturto pozīciju, kas garantē spēlēšanu nākamās sezonas UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā.

     [+] [-]

, 2018-05-14 13:28, pirms 6 gadiem
Šobrīd visvairāk interesē, vai Vaņins paliks Cīrihē un mēģinās atkarot pamatvārtsarga vietu vai arī vasarā meklēs jaunu komandu. Līgums ar Cīrihi viņam ir spēkā līdz nākamā gada jūnijam.