Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Predators" iemet pagarinājumā un konferences finālu sāk ar uzvaru izbraukumā

Agris Suveizda

"Predators" iemet pagarinājumā un konferences finālu sāk ar uzvaru izbraukumā
Džeimss Nīls svin uzvaras vārtus
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Rietumu konferences finālu ar uzvaru sāka Nešvilas "Predators", kas trešajā trešdaļā nenosargāja uzvaru, tomēr pagarinājumā spēja izbraukumā apspēlēt Anaheimas "Ducks" (3:2).

Pirmā vārtus gan guva mājiniece Anaheimas "Ducks", kad sestajā minūtē ar spēcīgu metienu tālajā augšējā stūrī no iemetienu apļa pārsteidza Jākobs Silverberjs (1:0). Nešvilas "Predators" izlīdzinājumu panāca pēc septiņām minūtēm – Meta Ērvina metienu vārtu priekšā pielaboja Filips Fošberjs (1:1).

Otrā perioda trešajā minūtē "Predators" jau pārņēma vadību, kad pretuzbrukums četri pret trim tika izspēlēts līdz Ostina Vatsona spēcīgam metienam no iemetienu apļa (2:1), bet "Ducks" 48. minūtē atjaunoja līdzsvaru – pēc uzvarēta iemetiena aizsargs Hampuss Lindholms, novērtējis situāciju, izdarīja precīzu metienu no tālienes (2:2). Pamatlaikā trīs no četriem vārtiem guva zviedri, bet pagarinājumā par varoni kļuva kanādietis Džeimss Nīls, kurš no iemetiena apļa nodrošināja Nešvilai pirmo panākumu sērijā (3:2).

Regulārajā sezonā, ierēķinot arī Austrumu konferenci, Nešvilas "Predators" ar 94 punktiem bija nosacīti vājākā Stenlija kausā iekļuvusī komanda, savukārt Anaheimas "Ducks" ar 105 punktiem uzvarēja Klusā okeāna divīzijā. Abas vienības Stenlija kausu sāka ar 4-0, pārspējot attiecīgi Čikāgas "Blackhawks" un Kalgari "Flames", bet iepriekšējā kārtā "Predators" un "Ducks" izslēdza Sentluisas "Blues" (4-2) un Edmontonas "Oilers" (4-3). Otro kārtu Anaheima sāka ar diviem zaudējumiem savā laukumā.

Stenlija kauss, konferenču fināli

SērijaRez
Penguins – Senators
Ducks – Predators0-1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  -1 [+] [-]

, 2017-05-13 09:25, pirms 7 gadiem
Simboliska bilde! Mūsdienu NHL.

  -2 [+] [-]

, 2017-05-13 10:56, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Simboliska bilde! Mūsdienu NHL.
Kā Tu to domā?

  -2 [+] [-]

, 2017-05-13 11:11, pirms 7 gadiem
bucano rasists ibio

     [+] [-]

, 2017-05-13 12:09, pirms 7 gadiem
ravetajs rakstīja: bucano rasists ibio
Da kāds viņš rasists. Holokaustā pats būtu aizslaucīts. Tādi pie mazākās izdevības arī raud par nacikiem, karoče, kā vējš pūš, tā tie laksti lokās.
Tagad viņš vnk mēģina lēkāt pakaļ aburtam. Jo tas krieviem draudzīgs, tātad pernakam arī jāsaka viss tas pats

Tāds kompromats par NHL, wow Skaidrs tikai tas - ja visiem melnajiem baigi interesētu hoķis, viņi būtu labi hokejisti.

     [+] [-]

, 2017-05-14 09:39, pirms 7 gadiem
Agrim Suizdam atkal terjerberjeri -traks var palikt