Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Kovāčs no nākamās sezonas būs "Bayern" galvenais treneris

Andrejs Siliņš

Oficiāli: Kovāčs no nākamās sezonas būs "Bayern" galvenais treneris
Niko Kovāčs
Foto: Reuters / Scanpix

Vācijas čempione futbolā Minhenes "Bayern" oficiāli apstiprinājusi iepriekš izskanējušās runas - no nākamās sezonas par komandas galveno treneri kļūs horvātu speciālists Niko Kovāčs.

Oktobrī no komandas galvenā trenera amata tika atbrīvots itāliešu speciālists Karlo Ančeloti un par viņa aizstājēju tika iecelts Jups Hainkess. 72 gadus vecais Hainkess jau ceturto reizi kļuva par "Bayern" galveno treneri, taču līgums tika parakstīts tikai līdz sezonas beigām un klubs turpināja meklēt treneri, kuram varētu uzticēt komandas vadīšanu ilgtermiņā.

Tas atrasts turpat Vācijā - par jauno galveno treneri kļūs horvātu speciālists Niko Kovāčs, kurš no 2016. gada pavasara vada Frankfurtes "Eintracht" komandu. Šosezon "Eintracht" Bundeslīgā cīnās par vietu Eiropas kausos - pēc 29 kārtām komandai ir 46 punkti un piektā vieta tabulā, kas dod iespēju nākamsezon Eiropas līgas grupu turnīrā.

46 gadus vecais Kovāčs 2009. gadā noslēdza spēlētāja karjeru, divus gadus strādāja par treneri Zalcburgas "Red Bull" akadēmijā, sezonu bija arī pirmās komandas asistents, vienu gadu vadīja Horvātijas U21 izlasi, bet no 2013. līdz 2015. gadam bija Horvātijas izlases galvenais treneris.

Berlīnē dzimušais, bet starptautiskajā futbolā Horvātiju pārstāvošais Kovāčs un "Bayern" noslēguši līgumu uz trim gadiem, bet pienākumus treneris sāks veikt jūlijā.

  +2 [+] [-]

, 2018-04-13 15:22, pirms 6 gadiem
Redzēs kā būs. Ar Frankfurti rāda labu sniegumu. Galvenais, ka zin valodu un tradīcijas.

     [+] [-]

, 2018-04-13 15:32, pirms 6 gadiem
HVZ domāju nebija vajadzības neko mainīt. DOmāju šamo nomainīs jau rudenī, kāds cits treneris

  +1 [+] [-]

, 2018-04-13 15:46, pirms 6 gadiem
Interesanti, piekrītu iepriekš rakstītajam, sniegums ar Frankfurti, arī Horvātijas izlasi bija visnotaļ labs. Heynckes tomēr jau bija paziņojis par karjeras beigām un uz doto sezonu knapi piekrita. Varētu būt cienīgs aizstājējs!

     [+] [-]

, 2018-04-13 15:49, pirms 6 gadiem
Pārsteigums tas nav, ka viņu iecēla, jo runāja par to jau sen. Es personīgi un lielākā daļa fanu gribēja Klopu pie stūres redzēt, bet tas neesot bijis iespējams. Veiksmi jaunajam trenerim!

     [+] [-]

, 2018-04-13 20:53, pirms 6 gadiem
Matlss rakstīja: Redzēs kā būs. Ar Frankfurti rāda labu sniegumu. Galvenais, ka zin valodu un tradīcijas.
Nu spelejis ari kopa ar vecako brali Minhene, taka kluba sistema jau ir zinama