Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss un Deiviss - labākie NBA spēlētāji pēdējā regulārās sezonas mēnesī

Andrejs Siliņš

Džeimss un Deiviss - labākie NBA spēlētāji pēdējā regulārās sezonas mēnesī
Lebrons Džeimss un Entonijs Deiviss
Foto: USA Today Sports / Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) labākajiem marta un aprīļa mēneša spēlētājiem nosaukti Klīvlendas "Cavaliers" vieglais uzbrucējs Lebrons Džeimss un Ņūorleānas "Pelicans" spēka uzbrucējs Entonijs Deiviss.

Pēdējā regulārās sezonas labākā mēneša spēlētāja balva tiek pasniegta par pagarinātu laika posmu - tā kā sezona beidzas aprīļa pirmajā pusē, tad par martu un aprīli tiek pasniegts viens apbalvojums. Austreumu konferencē par labāko nosaukts Džeimss, kurš šajā laikā 22 spēlēs vidēji guva 29,6 punktus, atdeva 9,5 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 9,4 atlēkušās bumbas.

Džeimss šajā laikā sešas reizes sasniedza "triple-double" un visā sezonā viņam jau 18 "triple-double", kas ir jauns Lebrona karjeras labākais rādītājs vienas sezonas ietvaros. Džeimss labāko mēneša spēlētāja balvu šosezon saņēma četras reizes - vēl arī oktobrī/novembrī, decembrī un februārī.

Rietumu konferencē otro reizi pēc kārtas pie šādas atzinības ticis Entonijs Deiviss, kurš palīdzēja "Pelicans" noslēgt regulāro turnīru ar piecām uzvarām pēc kārtas un nodrošināt iekļūšanu "play-off" pirmo reizi kopš 2015. gada. Martā un aprīlī Deiviss vidēji guva 28,2 punktus, izcīnīja 11,1 bumbu, bloķēja 3,65 metienus un pārtvēra 1,85 bumbas.

Savukārt par labākajiem jaunajiem spēlētājiem šajā laika posmā nosaukti Jūtas "Jazz" aizsargs Donovans Mičels Rietumu konferencē, kā arī Filadelfijas "76ers" saspēles vadītājs un uzbrucējs vienā personā Bens Simonss Austrumu konferencē. Mičelam šāda atzinība jau ceturto mēnesi pēc kārtas, Simonsam - trešo.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-13 13:49, pirms 6 gadiem
LBJ MVP!!!

     [+] [-]

, 2018-04-13 13:59, pirms 6 gadiem
Raitcha rakstīja: LBJ MVP!!!
Ņemot vērā, ka LBJ bija MVP novembrī, decembrī, februārī un martā/aprīlī, grūti iedomāties, kā var nebūt par sezonas MVP. Hardens, piemēram, tikai novembrī nosaukts.

  +2 [+] [-]

, 2018-04-13 14:46, pirms 6 gadiem
Straka rakstīja: Ņemot vērā, ka LBJ bija MVP novembrī, decembrī, februārī un martā/aprīlī, grūti iedomāties, kā var nebūt par sezonas MVP. Hardens, piemēram, tikai novembrī nosaukts.
Un kurai komandai ir labākā bilance līgā by margin?!?!?!

     [+] [-]

, 2018-04-13 14:48, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Un kurai komandai ir labākā bilance līgā by margin?!?!?!
Huston. Ja pieeja ir labākais no labākās komandas, tad tas ir Hardens vai varbūt Pauls.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-13 15:18, pirms 6 gadiem
Straka rakstīja: Huston. Ja pieeja ir labākais no labākās komandas, tad tas ir Hardens vai varbūt Pauls.
Tu laikam jokojies par Polu

Kopējā pieeja ir. Bet nu galīgi nav tāda, kā tu minēji, ka cik mēnešus dabūjis Lebrons un cik Hārdens. +Hārdens ir rietumos, kur balvas dabūja tādi džeki kā Deiviss, RWB, tad protams, konkurence rietumos ir lielāka.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-13 16:23, pirms 6 gadiem
Saprotu, ka nav vienas pieejas. Visiem gribas stāstus apkārt un James savā vecumā izcīna MVP ir stāsts.

     [+] [-]

, 2018-04-13 16:32, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Un kurai komandai ir labākā bilance līgā by margin?!?!?!
Un kā pagājušajā sezonā bija ar Westbrook? Gribi teikt komandai bija baigi labāka un ievērojamāka bilance statistikās nekā tam pašam Harden & Rockets, James & Cavs u.t.t.?
Protams MVP nedos kādam, kurš spēlē komandā ar pēdējo vietu, bet ir most valuable PLAYER nevis most valuable player including team with the best stats vai kaut kas tāds

     [+] [-]

, 2018-04-13 17:08, pirms 6 gadiem
taspatspuisis rakstīja: Un kā pagājušajā sezonā bija ar Westbrook? Gribi teikt komandai bija baigi labāka un ievērojamāka bilance statistikās nekā tam pašam Harden & Rockets, James & Cavs u.t.t.?
Protams MVP nedos kādam, kurš spēlē komandā ar pēdējo vietu, bet ir most valuable PLAYER nevis most valuable player including team with the best stats vai kaut kas tāds
RWB dabūja TD vidēji sezonā. Un tāpat jau runāja, ka Hārdenam nolaupīja MVP pag. sezon.
Hārdens jau pāris reizes aplaupīts.
Un tad pasaki, kā Hārdens nav most valuable? Izmet viņu no HOU komandas. Kas paliek pāri?

     [+] [-]

, 2018-04-13 17:12, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: RWB dabūja TD vidēji sezonā. Un tāpat jau runāja, ka Hārdenam nolaupīja MVP pag. sezon.
Hārdens jau pāris reizes aplaupīts.
Un tad pasaki, kā Hārdens nav most valuable? Izmet viņu no HOU komandas. Kas paliek pāri?
Es jau nenoliedzu neko par Hārdenu, piekrītu, ka beidzot viņam jāiedod, lai vairs nav nekādu strīdu un šaubu par to, ko viņš dara.
Bet koks ar abiem galiem, noņem arī Lebronu no Cavaliers un kas tur paliek pāri? Protams, ir spēlētāji, bet bez "vilcēja" kuģis nebrauks!