Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam viens metiens un uzvara Vācijas čempionāta pirmajā finālspēlē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bukartam viens metiens un uzvara Vācijas čempionāta pirmajā finālspēlē
Rihards Bukarts
Foto: imago/Scanpix

Vācijas DEL čempionāta finālu ar uzvaru iesākusi Riharda Bukarta pārstāvētā Berlīnes "Eisbaren", kas izbraukumā ar 4:3 apspēlēja Minhenes "Red Bull".

Rezultāts šajā mačā tika atklāts jau otrās minūtes sākumā, kad pretinieku vārtsarga atvairīto ripu tukšos vārtos raidīja leduslāču snaiperis Džeimijs Makkvīns. Turpmākajā trešdaļas gaitā abas komandas apmainījās ar precīziem raidījumiem "Eisbaren" dodoties pārtraukumā ar minimālu 2:1 pārsvaru.

Tas tika palielināts pēc pārtraukuma, kad viesi samērā ātri ieguva divu vārtu lielu vadību - 3:1. Tā mūžs gan nebija ilgs, jo pēc trim minūtēm Brūkss Meiseks mājiniekus pietuvināja līdz 2:3.

Vadību "Eisbaren" gan tā arī vairs nezaudēja, trešajā periodā vēlreiz iegūstot +2 (4:2) un beigās izcīnot uzvaru ar 4:3. Sērijas otrais mačs tiks aizvadīts svētdien Berlīnē.

Latviešu uzbrucējs Rihards Bukarts šovakar spēlēja viesu otrajā maiņā, izceļoties ar vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

     [+] [-]

, 2018-04-13 23:40, pirms 6 gadiem
iespaidīgi! būs labs papildinājums pč!

     [+] [-]

, 2018-04-14 00:03, pirms 6 gadiem
Izlasee 3 mainjaa buus ok!

     [+] [-]

, 2018-04-14 06:15, pirms 6 gadiem
raivis77 rakstīja: Izlasee 3 mainjaa buus ok!
Šajā nabadzībā jebkurā maiņā ok!