Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Southampton" atlaiž Pelegrīno, par treneri varētu kļūt Hjūzs

Andrejs Siliņš

"Southampton" atlaiž Pelegrīno, par treneri varētu kļūt Hjūzs
Maurisio Pelegrīno
Foto: PA Wire / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Southampton" vadība no darba atbrīvojusi komandas galveno treneri Maurisio Pelegrīno, bet par galveno kandidātu uz šo amatu tiek saukts Marks Hjūzs.

Sestdien "Southampton" izbraukumā ar 0:3 piekāpās "Newcastle United", un komanda šobrīd atrodas 17. pozīcijā turnīra tabulā. Pelegrīno pēc zaudētā mača sacīja, ka vīlies vairākos spēlētājos par parādīto attieksmi. No izkrišanas zonas jeb 18. vietas "Southampton" šķir tikai viens punkts, bet uzvaru skaits (5) ir mazāks, nekā 18. un 19. vietā esošajām "Crystal Palace" un "Stoke" (6).

Šodien klubs paziņoja par galvenā trenera Pelegrīno atbrīvošanu no darba. 46 gadus vecais argentīnietis par Sauthemptonas treneri kļuva tikai pagājušajā vasarā, kad parakstīja līgumu uz trim gadiem. Klubs arī izziņojis, ka jau notiek intensīvas pārrunas ar kandidātiem uz trenera amatu.

Britu medijos par galveno kandidātu uz "Southampton" galvenā trenera amatu tiek saukts Marks Hjūzs. 54 gadus vecais velsiešu speciālists pēdējos piecus gadus vadīja "Stoke".bet janvārī tika atbrīvots no darba.

"Southampton" no Premjerlīgas nav izkritusi jau sešas sezonas pēc kārtas un nevienā no piecām iepriekšējām sezonām nav bijusi zemāk par 14. vietu tabulā.

Izmantotie resursi:
BBC