Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jagodinskim zaudējums Rumānijas kausa 1/4finālā

Andrejs Siliņš

Jagodinskim zaudējums Rumānijas kausa 1/4finālā
Vitālijs Jagodinskis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas futbolista Vitālija Jagodinska pārstāvētā "CSM Politehnica" otrdien Rumānijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēlē ar rezultātu 2:3 papildlaikā piekāpās "Botosani", izstājoties no cīņas par titulu.

Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti - 1:1. Pamatlaika pašā izskaņā, otrajā kompensācijas minūtē, Jagodinskis devās laukumā uz maiņu. Vitālijs nospēlēja visu papildlaiku, taču tajā uzvaru ar 11 metru soda sitienu pēdējās minūtēs izrāva mājinieki - 2:3.

26 gadus vecais Jagodinskis pievienojās "CSM Politehnica" pagājušā gada oktobrī. Rumānijas čempionātā Latvijas futbolists aizvadījis septiņas spēles, bet Rumānijas kausa izcīņā - divas.

"CSM Politehnica" Rumānijas čempionāta augstākajā līgā spēlē tikai ceturto sezonu. Pēc pirmā posma komanda ieņēma sesto vietu un otro posmu aizvada sešu komandu grupā, kas cīnās par čempiontitulu. Pēc pirmās kārtas "CSM Politehnica" aizvien ir pēdējā.