Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķis nopelna 11 metru soda sitienu Šveices čempionāta spēlē

Ints Megnis
Ints Megnis

Uldriķis nopelna 11 metru soda sitienu Šveices čempionāta spēlē
Roberts Uldriķis
Foto: FC Sion/Keystone

Pirmoreiz šogad Šveices futbola čempionāta spēlē trešdien laukumā izgāja Roberts Uldriķis, kurš nopelnīja 11 metru soda sitienu un palīdzēja "Sion" viesos ar 3:1 (1:1) apspēlēt "Luzern" komandu.

Šī gada pirmajā spēlē Uldriķis neiekļuva starp 18 futbolistiem, kuri tika iekļauti pieteikumā, bet trešdienas mačā viņš ne tikai bija astoņpadsmitniekā, bet 63. minūtē, kad rezultāts vēl bija 1:1, arī izgāja laukumā. 78. minūtē tieši Uldriķis nopelnīja 11 metru soda sitienu, kad sedzējs soda laukumā latvieti pieturēja. Kaut "Luzern" vēl bija iespēja izglābties, 89. minūtē Uldriķis palīdzēja "Sion" izveidot vēl vienu vārtu guvumu un viesi izcīnīja panākumu ar 3:1.

Pēdējos divus vārtus "Sion" komandā iesita brazīlietis Adrians.

Uldriķis trešdien aizvadīja savu desmito spēli Šveices superlīgā - divreiz viņš bijis pamatsastāvā, bet astoņus dueļus sācis no rezervistu soliņa.

"Sion" pēc šī panākuma ar 25 punktiem 20 spēlēs kopvērtējumā pacēlusies uz sesto pozīciju, turklāt četrinieks ir vien trīs punktu attālumā.