Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Smagsvaru čempions Džošua 1. jūnijā ASV cīnīsies pret Džerelu Milleru

Ints Megnis
Ints Megnis

Smagsvaru čempions Džošua 1. jūnijā ASV cīnīsies pret Džerelu Milleru
Entonijs Džošua. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Britu bokseris Entonijs Džošua, kuram pašlaik pieder IBF, WBO, IBO un WBA smagsvara čempiona jostas, nākamo cīņu aizvadīs 1. jūnijā, kad Ņujorkā, "Madison Square Garden" tiksies ar Džerelu Milleru.

Džošua vispirms kļuva par IBF čempionu, vēlāk savam titulu klāstam pievienojot arī WBA (Super), IBO un WBO jostas. Iepriekšējo cīņu Džošua aizvadīja septembrī, kad Vemblija stadionā pieveica krievu Aleksandru Povetkinu un 29 gadus vecais bokseris palicis neuzvarēts visās 22 aizvadītajās cīņās profesionālajā karjerā.

Millers bijis titulēts kikbokseris, bet boksa karjerā līdz šim 24 cīņās guvis 23 uzvaras un reizi duelējies neizšķirti. Viņš nāk no Ņujorkas, tā kā piedzīvos lielu līdzjutēju atbalstu.

Džožua (22-0, 21KO) nekad nav cīnījies ārpus Lielbritānijas. Viņš jau ir zvaigzne Eiropā, četras no savām iepriekšējām piecām cīņām aizvadot stadionos, bet tagad centīsies popularizēt savu vārdu arī otrpus okeānam. "Pienācis laiks doties otrpus Atlantijas okeānam un smagsvaru titulus aizstāvēt ASV," pauž brits, nākamo pretinieku nosaucot par "labu bokseri un lielisku runātāju".

Millers (23-0-1, 20KO) jūlijā ar Džošua tikās kādā pasākumā Ņujorkā un tad izaicināja viņu uz cīņu. Toreiz 30 gadus vecais sportists pat apvainoja nākamā pretinieka mammu. Šobrīd, kad cīņa ir izziņota, viņš turpina skaļi runāt.

"AJ (Džošua) ir izdarījis milzīgu kļūdu, dodoties šeit un cīnoties manā pagalmā," saka Millers. "Viņš vēlas sevi parādīt uz ASV skatuves, bet vienīgais, ko viņš izdarīs, būs atdos man jostas. Šim sunim ir lielāks sakodiens un viņš atstās Ņujorku ar tukšām rokām."

Izmantotie resursi:
https://www.ringtv.com/554402-antho...

     [+] [-]

, 2019-02-13 19:49, pirms 5 gadiem
Bl.,a nu Džošua tāds mīkstais... reāli zaudējis visu cieņu pret viņu bokseru un fanu acīs. Izvēlas kaut kādu maisu, kurš tikai d.,irš. Tas Millers vienīgais ar ko izceļās ir viņa pretīgā vāvuļošana un liekais svars, pārējais ir nulle... cīņa pilnīgs sū.ds..

     [+] [-]

, 2019-02-13 20:12, pirms 5 gadiem
RobertsR rakstīja: Bl.,a nu Džošua tāds mīkstais... reāli zaudējis visu cieņu pret viņu bokseru un fanu acīs. Izvēlas kaut kādu maisu, kurš tikai d.,irš. Tas Millers vienīgais ar ko izceļās ir viņa pretīgā vāvuļošana un liekais svars, pārējais ir nulle... cīņa pilnīgs sū.ds..
reitingā 6 vieta 23-0-1 un 20 K.O teorētiski maiss nav.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-13 20:15, pirms 5 gadiem
RobertsR rakstīja: Bl.,a nu Džošua tāds mīkstais... reāli zaudējis visu cieņu pret viņu bokseru un fanu acīs. Izvēlas kaut kādu maisu, kurš tikai d.,irš. Tas Millers vienīgais ar ko izceļās ir viņa pretīgā vāvuļošana un liekais svars, pārējais ir nulle... cīņa pilnīgs sū.ds..
Redz, ar Wailderu Amerikā gan viņš boksēties negribēja.

     [+] [-]

, 2019-02-13 20:16, pirms 5 gadiem
Joshua pret Usyk butu ista cinja!

     [+] [-]

, 2019-02-13 20:31, pirms 5 gadiem
Witslenamitea Maiss nav tikai teorētiski! Neviens pat plus mīnus normāls bokseris viņam pretī nav bijis.. pilnīgs klauns. Un Džošua tāds pats.. mīkstais, tā arī savu karjeru pavadīs, varbūt kad cildenām būs 45 un Furijam, tikai tad ar kādu no viņiem uzboksēs... pret Usyku?? Nesmīdiniet, nekad nepiekritīs, atrunāsies tizli, bet patiesībā vnk bail būtu zaudēt..

     [+] [-]

, 2019-02-18 08:02, pirms 5 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Redz, ar Wailderu Amerikā gan viņš boksēties negribēja.
Redz Wailders var arī jostas atņemt. Biznesmenim AJ tas īsti neder. Vismaz ne pagaidām. Vispirms jānopelna.

     [+] [-]

, 2019-02-19 15:14, pirms 5 gadiem
nu jā diezgan nozelojama pretinieku izvēle joshua