Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Inter" nespēj vienoties par jaunu līgumu un atņem Ikardi kapteiņa apsēju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Inter" nespēj vienoties par jaunu līgumu un atņem Ikardi kapteiņa apsēju
Mauro Ikardi. Foto: Zuma Press/Scanpix

Itālijas klubs Milānas "Inter", kas kopvērtējumā ieņem trešo vietu un piedalīsies UEFA Eiropas līgas play-off fāzē, atņēmis kapteiņa apsēju argentīniešu uzbrucējam Mauro Ikardi.

Milānas "Inter" argentīnieti Mauro Ikardi iegādājās 2013. gada vasarā, pēc tam, kad viņš bija aizvadījis tikai vienu sezonu "Sampdoria" sastāvā. Uzbrucējs ātri iekaroja vietu starta sastāvā un kļuva par komandas lielāko zvaigzni, kam sekoja arī kapteiņa apsēja iegūšana. Pagājušajā sezonā Ikardi piedalījās 34 mačos un guva 29 vārtus, dalot A Sērijas labākā snaipera titulu.

Taču šodien "Inter" paziņoja, ka Ikardi atbrīvots no kapteiņa pienākumiem. Viņa vietā apsējs uzticēts pieredzējušajam slovēņu vārtsargam Samiram Handanovičam, kurš Milānas klubam pievienojās 2012. gadā un laukumā devies 275 spēlēs. Iemesls šādai rīcībai netiek minēts.

Protams, parādījušās dažādas spekulācijas par "Inter" motīviem, un visbiežāk tiek piesaukta kluba un Ikardi nespēja vienoties par jaunu līgumu. Vēl janvārī tika ziņots, ka puses vienojušās par septiņu miljonu algu gadā un 180 miljonus eiro lielu izpirkuma maksu, tomēr līgums netika parakstīts.

Interesanti, ka pēc kļūšanas par "Inter" kapteini Ikardi atlaida līdzšinējo aģentu, bet tagad par viņa karjeru atbild sieva. Tieši sievas dēļ 25 gadus vecais uzbrucējs aizvadījis tikai astoņas spēles Argentīnas izlasē, jo tur viņu nevēlas redzēt Lionels Mesi. Neskatoties uz sekmīgo sezonu, Ikardi pat netika iekļauts sastāvā Pasaules kausa izcīņai.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/134...

  +2 [+] [-]

, 2019-02-13 14:39, pirms 5 gadiem
Autors jau varēja pastāstīt, KĀPĒC Argentīnas izlasē Messi šamējo negrib redzēt. Švaki, švaki. Šī autora raksti bieži ir vāji.

     [+] [-]

, 2019-02-13 15:15, pirms 5 gadiem
ViestursThePunisher rakstīja: Autors jau varēja pastāstīt, KĀPĒC Argentīnas izlasē Messi šamējo negrib redzēt. Švaki, švaki. Šī autora raksti bieži ir vāji.
Man arī tas interesē. Kaut kā neloģiski, ka Messi vispār pazīst Ikardi sievu. Nu ok, mož no kāda oficiāla izlases pasākuma. Bet par ko tāds naids? Skaidrs, ka ja Argentīnā jāizvēlas starp Messi un Ikardi, tad 11 no 10 līdzjutējiem gribēs sastāvā Messi. Bet kas notiks, kad Messi beidzot pateiks ardievas izlasei? Ikardi vieta būs?

  +1 [+] [-]

, 2019-02-13 15:58, pirms 5 gadiem
rihardilio rakstīja: Man arī tas interesē. Kaut kā neloģiski, ka Messi vispār pazīst Ikardi sievu. Nu ok, mož no kāda oficiāla izlases pasākuma. Bet par ko tāds naids? Skaidrs, ka ja Argentīnā jāizvēlas starp Messi un Ikardi, tad 11 no 10 līdzjutējiem gribēs sastāvā Messi. Bet kas notiks, kad Messi beidzot pateiks ardievas izlasei? Ikardi vieta būs?
tāpēc ,ka Ikardi nocela sievu vienam Argentīnas futbolistam , tāpēc Messi negrib viņu izlasē redzēt

     [+] [-]

, 2019-02-13 16:00, pirms 5 gadiem
Ikardi Sievas dēļ Messi negrib redzēt Ikardi izlasē? Dīvaini, bet Ikardi argentīnas izlasei ļoti pietrūka pasaules kausā

     [+] [-]

, 2019-02-13 16:11, pirms 5 gadiem
Starp Messi un Ikardi nav konflikta, bet Argentīnas izlases Sampaoli sistēmā Ikardi neiederējās. Cita lieta, ka Sampaoli neko nepanāca. Savukārt, kas attiecas uz attiecībām ar klubu - tak paskatiet foto, kāds aģents no tās blondās Vandas... a nauda ta patīk un vīriņš kaprīzēm ļaujas. Jo sieva svarīgāka par klubu un gan jau gribas uzspēlēt kādā "lielajā" klubā. Ko lai saka, Inter tāpat problēmu netrūkst, tagad vēl šī, kas klimatu komandā nu nekādi neuzlabo..

  +2 [+] [-]

, 2019-02-13 17:22, pirms 5 gadiem
Tā arī ir. Ikardi nocēla sievu Maxi Lopezam, kurš ir Messi draugs

     [+] [-]

, 2019-02-13 20:48, pirms 5 gadiem
bac05 rakstīja: Tā arī ir. Ikardi nocēla sievu Maxi Lopezam, kurš ir Messi draugs
dēļ bābām pat varenas izlases cieš!
Tas ir cirks!
Nabagi vienu peizdu nevar sadalīt..
Un, ja jau tiešām sieva, tad gan jau ka mīla. Kas tur slikts?

     [+] [-]

, 2019-02-13 21:21, pirms 5 gadiem
Kommaer/// rakstīja: dēļ bābām pat varenas izlases cieš!
Tas ir cirks!
Nabagi vienu peizdu nevar sadalīt..
Un, ja jau tiešām sieva, tad gan jau ka mīla. Kas tur slikts?
Tas stāsts vispār ir diezgan šausmīgs no Ikardi puses.Viņš pat Maxi un Vandas bērnu vārdus sev uztetuvēja.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-13 21:44, pirms 5 gadiem
comon88 rakstīja: tāpēc ,ka Ikardi nocela sievu vienam Argentīnas futbolistam , tāpēc Messi negrib viņu izlasē redzēt
Messi draugam! Maxi Lopezam
Ja tu nespej nouret savu sievu,tad esi abesins vai nu nah,tev tada sieva,kas skrien pie cita!

     [+] [-]

, 2019-02-14 08:38, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tas stāsts vispār ir diezgan šausmīgs no Ikardi puses.Viņš pat Maxi un Vandas bērnu vārdus sev uztetuvēja.
Baigais vecis, ja jau pat uz šādu gājienu parakstījies.