Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtuļa "Admiral" zaudējums svarīgā spēlē pret "Lokomotiv"

Bārtuļa "Admiral" zaudējums svarīgā spēlē pret "Lokomotiv"
Oskars Bārtulis
Foto: hcadmiral.ru

Vienīgajā Kontinentālās hokeja līgas spēlē šodien Jaroslavļas “Lokomotiv” savā laukumā uzņēma Oskara Bārtuļa Vladivostokas “Admiral”, kas turpina cīņu par vienu no trīs vietām izslēgšanas spēlēs sešu komandu konkurencē. Līdzīga cīņa nesanāca, un pārliecinošu 6:1 uzvaru svinēja mājinieki.

Oskars Bārtulis laukumā pavadīja 24:46 minūtes, kas ir otrs lielākais spēles laiks komandā un atzīmējās ar pieciem metieniem pa vārtiem. Sezonas laikā Latvijas izlases aizsargs “Admiral” sastāvā aizvadījis 51 spēli, guvis divus vārtus, atdevis septiņas piespēles un nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Otrās minūtes sākumā mājinieki guva pirmos vārtus. Pēc uzvarētā iemetiena precīzs metiens padevās pasaules U-20 čempionāta dalībniekam Krievijas izlases sastāvā Aleksandram Poluņinam. Pirmais periods pagāja “Lokomotiv” uzbrukumos, līdzīgā situācija bija vērojama arī spēles otrajā trešdaļā. 22. minūtē mājinieki dubultoja pārsvaru pēc Nakladala metiena, savukārt, perioda beigās ripa trešo reizi ielidoja “Admiral” vārtos pēc Gaļimova metiena no vārtu priekšas.

Trešajā periodā turpinājās “Lokomotiv” dominance. Pēc Loktionova metiena no laukuma stūra rezultāts kļuva 4:0, bet četras minūtes vēlāk Apaļkovs iegāja zonā un meta pa Bobkova vārtiem – 5:0. Vēlāk pēc Aleksejeva metiena“Admiral” vienus vārtus atguva, bet tie arī palika vienīgie komandas zaudējumā. Vēl jo vairāk – vienā no spēles epizodēm viesi neprata izmest ripu no savas aizsardzības zonas, tā nokļuva pie Koļedova, kurš no zonas vidus meta pa vārtiem – 6:1.

“Admiral” komanda palika Austrumu konferences septītajā vietā ar 82 punktiem 57 spēlēs, par trīs punktiem apsteidzot devītajā vietā esošo “Sibir”, kas savu spēli aizvadīs rītdien.

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...