Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

LFF un LTFA paraksta jaunu sadarbības līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

LFF un LTFA paraksta jaunu sadarbības līgumu
Edgars Pukinsks un Vadims Ļašenko. Foto: LFF

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks un Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) prezidents Vadims Ļašenko pirmdien, 13. janvārī, parakstīja abu organizāciju sadarbības līgumu par telpu futbola virslīgas, 1. līgas čempionātu, kā arī Latvijas kausa izcīņas organizēšanu. Sadarbības līgums noslēgts uz trim gadiem.

"Atbilstoši abu pušu vēlmēm, esam parakstījuši līgumu par ilgtermiņa sadarbību uz trim gadiem. Līgumā nostiprinātā vienošanās paredz, ka kopīgi sadarbojamies dažādos veidos. Viens aspekts - visos izlašu mačos vai turnīros, kuros mums ir oficiālas tikšanās, tiks aicināts arī LTFA pārstāvis, lai veidotu saikni, lai LTFA pārstāvji izjustu, kā notiek tas process. Šajā līgumā nav atrunātas konkrētas atbalsta summas. Pirms katra notikuma par to runāsim atsevišķi. Kopumā galvenais atbalsts no LFF būs tiesnešu darbības nodrošināšanai," par jaunā sadarbības līguma nosacījumiem sacīja LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks.

Viņš norādīja, ka galvenais fokuss sadarbībā būs uz telpu futbola virslīgas, 1. līgas un kausa izcīņas sacensību atbalstīšanu, bet līgums paredz, ka ar papildus vienošanos iespējams atbalsts arī citām telpu futbola sacensībām.

"Visupirms jau vēlos pateikties Latvijas Futbola federācijai par uzticību, par to, ka telpu futbola sacensību organizēšana uzticēta Latvijas Telpu futbola asociācijai. Mēs jau iepriekšējos gados pierādījām, ka kopīgiem spēkiem varam īstenot lielas lietas, un Eiropas U-19 čempionāta finālturnīra rīkošana ir spilgts piemērs tam. Tas ir signāls telpu futbolam un visai mūsu sabiedrībai, ka mūsu mērķis ir turpināt attīstību," pēc līguma parakstīšanas norādīja LTFA prezidents Vadims Ļašenko.

Informāciju sagatavoja:
Iļja Poļakovs
Latvijas Futbola federācija
Komunikācijas daļas speciālists