Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "City" negrasās maksāt "Arsenal" prasītos 40 miljonus par Sančesu

Rolands Eliņš

Mančestras "City" negrasās maksāt "Arsenal" prasītos 40 miljonus par Sančesu
Aleksis Sančess
Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Ilgu laiku baumotā Čīles futbolista Alekša Sančesa pāreja uz Anglijas Premjerlīgas klubu Mančestras „City” varētu nenotikt, jo „Arsenal” prasītā transfēra summa ir divreiz lielāka, nekā „City” gatava piedāvāt. Britu mediji vēsta, ka „City” arī gatava samierināties ar iespēju, ka Sančess varētu pievienoties tiešajai konkurentei „United”.

29 gadus vecais čīlietis Aleksis Sančess janvārī atstās „Arsenal”, ja vien tiks izteikts attiecīgs piedāvājums, vēsta BBC. Daudz runāts par viņa iespējamo pārcelšanos uz Mančestras „City”, un Pepa Gvardiolas vadītā komanda, kas savainojuma dēļ palikusi bez Gabriela Žesusa, piedāvāja 20 miljonus mārciņu (ap 22.5 miljoniem eiro) transfēra maksā.

Taču „Arsenal” pieprasa maksājumu 35 miljonu mārciņu apmērā, turklāt britu mediji ziņo, ka spēlētāja aģents pieprasa komisijas maksu piecu miljonu mārciņu apmērā. Prasīto summu apmēram 44 miljonu apmērā „City” nav gatava maksāt.

Sančess pats par savu prioritāti izvirzījis spēlēšanu tieši „City” sastāvā, taču par viņa pāreju interesējas arī Mančestras „United” un PSG. Savukārt „City” nemaz nav tik liela spiediena priekšā, jo Žesusa ceļgala savainojums nav izrādījies tik nopietns kā sākotnēji prognozēts. Gvardiola šonedēļ atklāja, ka Žesuss varētu atgriezties jau pēc 2-3 nedēļām. Turklāt „City” nometnē pastāv cerība, ka „Arsenal” neizdosies vienoties arī ar citām komandām par Sančesa pāreju, kas varētu ļaut „City” vasarā parakstīt līgumu ar Sančesu kā brīvo aģentu.

Gvardiola piektdienas preses konferencē atteicās apspriest šo jautājumu: „Es neatbildēšu. Es saprotu, kādēļ šāds jautājums, jūs vienkārši darāt savu darbu un jūs arī zināt manu atbildi. Mana uzmanība šobrīd koncentrēta svētdienas mačam pret Liverpūli.”

BBC tikmēr norāda, ka „Arsenal” vadība atmetusi cerības pagarināt līgumu ar Sančesu un samierinājusies ar viņa aiziešanu, taču ļoti vēlas izvairīties no Sančesa aiziešanas par brīvu vasarā. Jāatgādina, ka aizvadītajā vasarā gandrīz tika realizēta Sančesa pāreja uz „City” par 65 miljoniem eiro, taču darījums izgāzās, jo „Arsenal” neprata piesaistīt Francijas pussargu Tomā Lemāru no „Monaco”.

Izmantotie resursi:
Alexis Sanchez: Man City prepared to miss out...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-01-13 14:37, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: atteiksies no iespējas pacīnīties par ČL?

MU gan neatteiksies no tāda papildinājuma
kam viņiem Alexi?
ko tad sēdinās malā? Sane, Sterlingu?
Viņi nav sliktāki par Alexi un turklāt ļoti laba saikne ir starp šiem abim jauniešiem. Protams, ja ir traumas tad ir savādāk, bet anyway vēl ir Bernado, Jesus u.c
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-01-13 18:00, pirms 6 gadiem
Lielākais šķērslis, Arsenal grib parakstīt aizvietotāju pirms pārdod. Zinot kā Vengeram veicas ar pirkumiem, visdrīzāk arī janvārī neko nenopirks, un vasarā aizies pa brīvu.