Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL uz vienu spēli diskvalificē "Dynamo" aizsargu Robinsonu

Rolands Eliņš

KHL uz vienu spēli diskvalificē "Dynamo" aizsargu Robinsonu
Mets Robinsons
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

KHL paziņojusi, ka vienas spēles diskvalifikācija piespriesta Kanādas aizsargam Metam Robinsonam par rupju pārkāpumu 10. janvāra spēlē pret "Atlant".

Pagājušās sezonas Rīgas "Dinamo" pārstāvis Mets Robinsons 2015. gada sākumā pēc atgriešanās no traumas bija uzņēmis lielisku formu, gūstot piecus punktus (2+3) pret "Avangard". Vārtus Robinsons guva arī mačā pret "Atlant", taču trešā perioda vidū ar noteikumu pārkāpumu apturēja Sergeja Šmeļova ieskrējienu zonā.

Spēles laikā Robinsonam tika piespriests lielais sods 5+20, bet KHL Disciplinārā komisija paziņojusi par vienas spēles diskvalifikāciju. Ar 15 punktiem Robinsons ir "Dynamo" rezultatīvākais aizsargs, turklāt aizvadījis teju divreiz mazāk spēļu nekā pārējie Maskavas aizsargi. Pret "Atlant" 5+20 par līdzīgu pārkāpumu nopelnīja arī ceturtās maiņas uzbrucējs Jurijs Babenko, taču viņam papildus diskvalifikācija nav piespriesta.

Līdz ar to Robinsons būs spiests izlaist šodienas cīņu Minskā pret "Dinamo", kurā trešo uzvaru pēc kārtas centīsies gūt Harija Vītoliņa vadītā "Dynamo" ar latviešu uzbrucējiem Kasparu Daugaviņu un Mārtiņu Karsumu sastāvā. Minska gan nav zaudējusi trīs spēlēs pēc kārtas. Spēles sākums 18:00, bet 18:30 maču uzsāks galvenās favorītes SKA un CSKA.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

     [+] [-]

, 2015-01-13 11:54, pirms 9 gadiem
Es jau biju šokā-no kura laika Rīgas Dinamo spēlē Robinsons?????

     [+] [-]

, 2015-01-13 12:24, pirms 9 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Es jau biju šokā-no kura laika Rīgas Dinamo spēlē Robinsons?????
Pagājušajā sezonā! Rakstā ir rakstīts!

     [+] [-]

, 2015-01-13 14:06, pirms 9 gadiem
Latviešu valodas di krievu valodā tiek izrunāts kā dzi...Un tad tur nekur nesanāk y.Un kad reiz būs tā normālā pareizrakstība????????????