Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bīls: "Par Vestbruku izskan viltus vēstījums – viņš cenšas nogādāt bumbu metējiem"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Bīls: "Par Vestbruku izskan viltus vēstījums – viņš cenšas nogādāt bumbu metējiem"
Rasels Vestbruks un Bredlijs Bīls 2019. gada 30. oktobrī. Foto: USA Today/Scanpix

Bredlijs Bīls nepētīs video, kā Rasels Vestbruks spēlēja kopā ar Kevinu Durentu, Polu Džordžu un Džeimsu Hārdenu, lai labāk iepazītu savu ārējās līnijas kolēģi, basketbolists piektdien, 11. decembrī, pauda sarunā ar ESPN.

Vašingtonas “Wizards” aizsargs teica, ka pirmo nedēļu kopā ar Vestbruku raksturojis “mierīgs peldējums”. Bīls norādīja, ka pats vēlas iepazīt kolēģa spēles stilu un neveidot savu viedokli, balstoties uz citu pieredzi vai vēstījumiem.

“Neesmu KD, neesmu PG (Džordžs), neesmu Viks (Oladipo), neesmu Džeimss (Hārdens),” Bīls atbildēja, kad viņam pajautāja, vai pētījis aizsargu un uzbrucēju darbību, spēlējot kopā ar kādreizējo UCLA audzēkni.

“Iespējams, mums katram ir kādas līdzības, taču visi spēlējam dažādi. Nevērtēšu Rasu pēc viņa attiecībām ar puišiem citās komandās. Vēlos ielikt savu kāju viņa kurpēs un dzīvot pašreizējā brīdī. Vēlos iegūt pats savu pieredzi.

Bīls pamanījis, ka Vestbruka klātbūne nākusi par labu citu spēlētāju sniegumam. “Sagaidu to pašu – ka viņš mani motivēs, liks sasparoties un katru vakaru censties parādīt labāko sniegumu.”

Līdz jaunā aizsargu dueta debijai vēl mazliet jāpagaida. “Burvju” treneris Skots Brūkss izteicās, ka Bīls un Vestbruks, visticamāk, nepiedalīsies 13. decembrī paredzētajā pārbaudes spēlē pret Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas “Nets”.

Bīls pauda, ka Vestbruka klātbūtne treniņos devusi “Wizards” jaunu enerģiju un komandai “nav citas izvēles, kā baroties” no tās. “Man ir viegli pielāgoties. Neiešu teikt, ka man vajag šo metienu, bumbu te vai tur. Tas nav svarīgi. Tik ilgi, kamēr visi sadarbojamies un esam pabaroti uzbrukumā, būs labi.

“Viņš ir lielisks piespēlētājs,” teica Bīls. “Viņa temps ir mežonīgs. Negribu salīdzināt ar Džonu (Volu), taču viņš ļoti ātri spēlē ar bumbu...un meklē savus metējus. Ir forši to redzēt. Manuprāt, par viņu vienmēr izskan maldīgs vēstījums, taču viņš skatās, kur atrodas puiši. Mēģina nogādāt bumbu.

Vestbruks šonedēļ izteicās, ka negrasās mainīt savu spēles stilu, pielāgojoties jaunai komandai. “Nebūšu citāds, kāds esmu. Skaidri un vienkārši. Nekādas izlikšanās, ka mēģināšu būt kāds, kurš neesmu. No ienākšanas brīža līgā jūtu, ka esmu viens no labākajiem līderiem.”

“Būt līderim nenozīmē, ko tu saki – cilvēki to tāpat redz. Līderi raksturo rīcība, kā viņš ietekmē un padara labākus savus komandas biedrus kā vīriešus un cilvēkus,” teica Vestbruks, piebilstot, ka ātri sapratis, cik labs un stabils metējs ir Bīls.

“Būs interesanti mācīties no viņa, pielāgoties,” teica Bīls. “Aizvadītā nedēļa nebija pārāk traka – nebija jāpielāgojas tik ļoti, lai teiktu, ka esam nokļuvuši virpuļviesulī. Tas bija mierīgs peldējums.”

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-12-12 19:05, pirms 3 gadiem
No Bīla mutes Vestbruka ausī un tad tik atliek kapāt.