Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jevpalova pāridarītājs Jepišins diskvalificēts uz vienu spēli

Jevpalova pāridarītājs Jepišins diskvalificēts uz vienu spēli
Podoļskas "Vityaz" aizsargs Mihails Jepišins (nr. 3) diskvalificēts uz vienu spēli par spēka paņēmienu pret Ņikitu Jevpalovu
Foto: rsport.ria.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Podoļskas „Vityaz” aizsargs Mihails Jepišins saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju par mačā pret Rīgas „Dinamo” pielietoto spēka paņēmienu pret Ņikitu Jevpalovu, ziņo KHL mājas lapa

Vakardienas spēlē pie rezultāta 4:2 rīdzinieku labā 1:37 minūti līdz spēles beigām Jepišins iegrūda Jevpalovu apmālē, par ko nesaņēma pat divu minūšu noraidījumu. Pats Jevpalovs spējis piecelties saviem spēkiem, un vismaz pagaidām nav ievietots savainoto spēlētāju sarakstā. Pēc šīs epizodes KHL disciplinārā komisija nolēmusi, ka Jepišinam būs jāizlaiž nākamo „Vityaz” spēli, ka arī jāsamaksā naudas sods.

Šī nav pirmā trauma Jevpalovam šosezon – uzbrucējs jau bija spiets izlaist vienu mēnesi, jo guva savainojumu „Dinamo” treniņā. Kopā Jevpalovs aizvadījis 32 mačus KHL, kuros guvis četrus vārtus un atdevis divas piespēles.

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +4 [+] [-]

, 2017-12-12 19:26, pirms 6 gadiem
.... par ko saņēma 5+20 minūšu noraidījumu.---- viņš pat 2 min nedabūja par to grūdienu apmalē

     [+] [-]

, 2017-12-12 19:46, pirms 6 gadiem
saņēma jau saņēma 5+20, bet ne jau spēles laikā, bet šodien no KHL, bet kada gan Fjodorovam un SC daļa gan tādiem "sīkumiem"

  +1 [+] [-]

, 2017-12-12 20:11, pirms 6 gadiem
Pilnigi pamatoti un adekvati nodarijumam - ja ta var izteikties, klasisks grudiens apmale, par speka panemienu to var nosaukt tikai pilnigs diletants. Ja Jevpalovs nebutu savainojies, tad varetu iztikt tikai ar diviti, bet nu saja gadijuma 5+20 pilnigi pelniti. Jautajums, kur taj bridi tiesnesis bija, ka palaida garam so epizodi?

  +2 [+] [-]

, 2017-12-12 21:05, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Pilnigi pamatoti un adekvati nodarijumam - ja ta var izteikties, klasisks grudiens apmale, par speka panemienu to var nosaukt tikai pilnigs diletants. Ja Jevpalovs nebutu savainojies, tad varetu iztikt tikai ar diviti, bet nu saja gadijuma 5+20 pilnigi pelniti. Jautajums, kur taj bridi tiesnesis bija, ka palaida garam so epizodi?
tiesāšanas brāķi šajā līgā nav jaunums, brīžiem uzkrītoši bieži tiek pietiesāts par labu vienai vai otrai komandai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-12-12 21:57, pirms 6 gadiem
pūce rakstīja: tiesāšanas brāķi šajā līgā nav jaunums, brīžiem uzkrītoši bieži tiek pietiesāts par labu vienai vai otrai komandai
Tur tev taisniba. Gribeju tikai vel piebilst, ka attieciba par so konkreto gadijumu, taja bridi speles liktenis jau praktiski bija izskirts, tapec lai paliek uz stripaina sirdsapzinas. Bet ja taja bridi rezultats butu bijis piemeram 1:1? Bet nu gods kam gods, KHL disciplinarkomisija savu darbinu paveica nevainojami.

  +2 [+] [-]

, 2017-12-12 22:31, pirms 6 gadiem
Kāpēc nevar pēc šāda gadījuma pieiet un apskatīties video, kas tur notika? Neredzēji, ej un apskaties. Cilvēks guļ uz ledus sāpēs, bet tiesnesis saka, es neredzēju, tātad nekas nebija. Domāju šajā gadījumā sods ir jāliek tiesnesim!!!

     [+] [-]

, 2017-12-13 00:05, pirms 6 gadiem
Edison rakstīja: Kāpēc nevar pēc šāda gadījuma pieiet un apskatīties video, kas tur notika? Neredzēji, ej un apskaties. Cilvēks guļ uz ledus sāpēs, bet tiesnesis saka, es neredzēju, tātad nekas nebija. Domāju šajā gadījumā sods ir jāliek tiesnesim!!!
Pilnīgi piekrītu! Kāda ''mārutka pēc'' tiesnešiem ir pieejams atkārtojums?! Šajā gadījumā ,ja tu esi pārskatījies ,vai neesi piefiksējis momentu ,nu tad neesi tik gļēvs ,bet pieslido pie borta un attin atpakaļ to epizodi un sagaidi,ko saka video tiesnesis un sagaidi no viņa verdiktu,lai pieņemtu pareizo lēmumu!
Bet šeit tiesnesis konkrēti noluņoja!Labi,ka vēl čalis visai viegli tika sveikā ,grūdiens bija tāds,ka arī sprandu varēja aplauzt.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-13 00:07, pirms 6 gadiem
Vidziņš rakstīja: Pilnīgi piekrītu! Kāda ''mārutka pēc'' tiesnešiem ir pieejams atkārtojums?! Šajā gadījumā ,ja tu esi pārskatījies ,vai neesi piefiksējis momentu ,nu tad neesi tik gļēvs ,bet pieslido pie borta un attin atpakaļ to epizodi un sagaidi,ko saka video tiesnesis un sagaidi no viņa verdiktu,lai pieņemtu pareizo lēmumu!
Bet šeit tiesnesis konkrēti noluņoja!Labi,ka vēl čalis visai viegli tika sveikā ,grūdiens bija tāds,ka arī sprandu varēja aplauzt.
Noteikumi nepieļauj video atkārtojumu izmantošanu noraidījumiem, tikai vārtu guvumiem.

  -1 [+] [-]

, 2017-12-13 00:15, pirms 6 gadiem
gonetohell rakstīja: Noteikumi nepieļauj video atkārtojumu izmantošanu noraidījumiem, tikai vārtu guvumiem.
Ja KHL ir tik švaka tiesāšanas kultūra (kā arī viss pārējais),tad jāsaka- ''Diemžēl''!

  +1 [+] [-]

, 2017-12-13 00:18, pirms 6 gadiem
kamēr tiesnešus nesodīs (bargi), sūdus turpinās vārīt

  +1 [+] [-]

, 2017-12-13 01:44, pirms 6 gadiem
Lielākais kaunu traips šinī epizodē bija rudais! Vēsā mierā paslido garām tam zaļknābim.