Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Vecvagara un Rozīša trenētajai "Barsy" otrā uzvara divās dienās

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Vecvagara un Rozīša trenētajai "Barsy" otrā uzvara divās dienās
Arnis Vecvagars. Foto: www.nbf.kz

Kazahstānas Nacionālajā līgā basketbolā Latvijas treneru dueta Arņa Vecvagara un Rūdolfa Rozīša vadītā Atiravas "Barsy" ar 77:53 viesos sagrāva pastarīti Aktavas "Caspiy", kam šis bija astotais zaudējums aizvadītajās astoņās spēlēs.

Puslaika pārtraukumā "Barsy" piederēja 14 punktu pārsvars (36:22), viesiem to krietni palielinot trešajā ceturksnī, kurā Atiravas basketbolisti bija pārāki ar 28:17. Jāatzīmē, ka vakardien abu komandu savstarpējā cīņā "Barsy" bija pārāka ar 66:48. "Barsy" ar bilanci 7-3 Kazahstānas čempionāta kopvērtējumā ieņem otro vietu aiz "Astana" (8-0) pie kuras Vecvagars ar Rozīti viesosies 19. un 20. novembrī.

Krievijas kausa izcīņā, kurā klubiem ir leģionāru dalības liegums, Artjoma Butjankova Jaroslavļas "Burevestnik" savā laukumā astotdaļfināla atbildes cīņā ar 78:91 piekāpās Maskavas CSKA dublieriem, taču divu spēļu summā "Burevestnik" bija pārāka ar 167:161. Ceturtdaļfinālā Butjankova klubs spēkosies ar Južnosahalinskas "Vostok 65".

Savukārt citā astotdaļfināla atbildes spēlē Arnolda Helmaņa Maskavas "Spartak" izlaida viesos iegūto septiņu punktu pārsvaru (86:79), šovakar ar 65:79 piekāpjoties Iževskas "Rodniki" priekšā. Visbeidzot jāmin Iļjas Gromova Revdas "TEMP-SUMZ-UGMK" graujošā uzvara 82:49 viesos pār Artūra Ausēja Jekaterinburgas "Ural". Atbildes mačs gaidāms 2. decembrī. Šā pāra uzvarētājs ceturtdaļfinālā spēkosies ar VTB līgas klubu "Nizhny Novgorod".