Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Heivordam pēc operācijas jāizlaiž sešas nedēļas, Foksam potītes trauma treniņā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Heivordam pēc operācijas jāizlaiž sešas nedēļas, Foksam potītes trauma treniņā
Gordons Heivords. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Bostonas "Celtics" uzbrucējam Gordonam Heivordam veikta salauztās kreisās rokas operācija, un kļuvis skaidrs, ka viņam nāksies izlaist sešas nedēļas.

Heivords, kuru pēc pievienošanās "Celtics" smagi savainojumi nav saudzējuši, roku salauza viesos izcīnītajā uzvarā pret Sanantonio "Spurs". Pirmdien viņam tika veikta operācija, kas tika nosaukta par veiksmīgu, un sagaidāms, ka Heivords ierindā varētu atgriezties ne ātrāk kā pēc sešām nedēļām. Sezonas ievadā uzbrucējs vidēji izcēlās ar 18,9 punktiem, 7,1 atlēkušo bumbu un 4,1 rezultatīvu piespēli. Viņš realizēja 55,5% metienu no spēles, to starpā 43,3% tālmetienu.

Trīs uzvaras deviņās spēlēs izcīnījusī Sakramento "Kings" komanda palikusi bez aizsarga De'Ārona Foksa, kuram pirmdienas treniņa laikā neveiksmīgi uzkāpa virsū komandas biedrs, savainojot potīti. Viņam konstatēts kreisās potītes izmežģījums, kura dēļ Fokss nevarēs doties laukumā trīs līdz četras nedēļas. 2017. gada drafta piektais numurs šosezon vidēji iemetis 18,2 punktus un pievienojis septiņas piespēles.

Trīs līdz četras nedēļas nevarēs spēlēt arī Milvoki "Bucks" uzbrucējs Kriss Midltons, kuram savainots cirksnis. Viņš traumā iedzīvojās uzvarā pret Oklahomsitijas "Thunder". 28 gadus vecais Midltons šajā sezonā vidēji atzīmējies ar 18,5 punktiem, 5,7 atlēkušajām bumbām un 2,9 piespēlēm. "Bucks" bilance ir 7-3, tostarp četras uzvaras pēdējos piecos mačos.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...