Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" pretiniecei "Banvit" pievienojas vakar no "Avtodor" atlaistais Mūrs

Agris Suveizda

"Ventspils" pretiniecei "Banvit" pievienojas vakar no "Avtodor" atlaistais Mūrs
Makenzijs Mūrs. Foto: avtodor.ru

Turcijas basketbola klubs "Banvit" savā mājaslapā pavēstījis par vienošanās noslēgšanu ar 26 gadus veco amerikāņu aizsargu Makenziju Mūru.

Iepriekšējo sezonu Mūrs pavadīja Grieķijas klubā "Lavrio", bet šo sezonu iesāka Saratovas "Avtodor", kas nepārvarēja FIBA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmo kārtu, ar 89:89 un 76:78 piekāpjoties Fribūras "Olympic". VTB Vienotajā līgā "Avtodor" ar bilanci 2-3 ir astotajā vietā, un Mūrs piedalījās četros mačos, vidēji nepilnās 27 minūtēs tiekot pie 13,5 punktiem, 6,3 rezultatīvām piespēlēm un 3,3 atlēkušajām bumbām.

Par šķiršanos no Mūra "Avtodor" paziņoja vakar. "Mūrs mums ir augsti apmaksāts spēlētājs, kurš diemžēl nespēja attaisnot mūsu cerības. Pateicamies viņam par sadarbību un vēlam veiksmi citā klubā," Saratovas kluba mājaslapā citēts organizācijas prezidents Vladimirs Rodionovs. Jāpiebilst, ka šodien no amata atkāpās "Avtodor" galvenais treneris Sergejs Mokins.

Savukārt šodien Mūrs parakstījis līgumu ar Turcijas "Banvit", kas pirms trim nedēļām Ventspilī zaudēja ar rezultātu 80:86. Nākamo spēli Čempionu līgā "Banvit" aizvadīs rīt, uzņemot Vloclavekas "Anwil", un ar trim uzvarām piecās spēlēs grupā ieņem trešo vietu, atpaliekot no "Murcia" (5-0) un "Avellino" (4-1). "Ventspils" (2-3) ir priekšpēdējā pozīcijā un trešdien uzņems "Nizhny Novgorod". Turcijas Superlīgā "Banvit" ar pieciem zaudējumiem un nevienu uzvaru atrodas pēdējā vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.banvitbasketbol.com/new...
«Автодор» расстался с Муром

  +1 [+] [-]

, 2018-11-12 22:56, pirms 5 gadiem
27 min 13,5 punkti 6,3 piesspēles 3,3 rebi un neattaisnoja?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja