Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pastrņākam 16. vārti, Rantanens kļūst par līgas rezultatīvāko spēlētāju

Pastrņākam 16. vārti, Rantanens kļūst par līgas rezultatīvāko spēlētāju
Davids Pastrņāks. Foto: Reuters/Scanpix

NHL regulārā čempionāta spēlēs gūto vārtu un rezultativitātes punktu skaitu papildināja Dāvids Pastrņāks un Miko Rantanens, bet Kolorādo „Avalanche” pārtrauca piecu neveiksmju sēriju.

Gūto vārtu skaitu papildināja līgas labākais snaipers Davids Pastrņāks, palīdzot Bostonas „Bruins” ar 4:1 pārspēt Vegasas „Golden Knights”. Slovāku vārtsargs Jaroslavs Halāks atvairīja 37 vegasiešu metienus, bet Pastrņākam šie bija jau 16. vārti šosezon.

Tikmēr par NHL rezultatīvāko spēlētāju kļuvis Kolorādo „Avalanche” somu uzbrucējs Miko Rantanens, kurš mačā pret Edmontonas „Oilers” guva vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli. „Avalanche” izdevās pārtraukt piecu zaudējumu sēriju, bet Edmontonai šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas. Rantanens šosezon sakrājis jau 26 rezultativitātes punktus (seši vārti un 20 piespēles).

Vinipegas „Jets” ar 5:2 pieveica Ņūdžersijas „Devils”. Uzvarētāju rindās ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Marks Šaiflī, bet 34 metienus atvairīja Konors Helibaks. Šaiflī pēdējās deviņās spēlēs ir sakrājis 15 rezultativitātes punktus (septiņi vārti un astoņas piespēles). Ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Džo Pavelskis, palīdzot Sanhosē „Sharks” ar 3:1 uzvarēt Kalgari „Flames”. Bet Mārtins Džounss atvairīja 29 „Flames” hokejistu metienus.

Diveins Dubniks atvairīja 29 metienus, bet Minesotas „Wild” ar 3:2 pieveica Sentluisas „Blues”, svinot desmit uzvaru pēdējās 12 spēlēs. Tikmēr ceturto uzvaru pēc kārtas svinēja Floridas „Panthers”, kas mājās ar 5:1 sakāva Otavas „Senators”. Uzvarētāju labā divus vārtus guva Aleksandrs Barkovs, bet 34 metienus atvairīja Džeimss Raimers. Teicamu spēli aizvadīja arī Arizonas „Coyotes” vārtsargs Dārsijs Kempers, kurš atvairīja 38 metienus uzvarā pār Stenlija kausa īpašniekiem Vašingtonas „Capitals” hokejistiem. Tas ļāva „koijotiem” pārtraukt trīs zaudējumu sēriju.

12. novembra NHL spēļu rezultāti

SpēleRezultāts
Blues – Wild2:3
Panthers – Senators5:1
Capitals – Coyotes1:4
Bruins – Golden Knights4:1
Jets – Devils5:2
Sharks – Flames3:1
Oilers – Avalanche1:4

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +1 [+] [-]

, 2018-11-12 10:10, pirms 5 gadiem
Diveins -> Devans
Varētu izcelt komandas, par kuru spēlēm rakstīts. Uzreiz daudz pārredzamāks raksts būtu.

  +3 [+] [-]

, 2018-11-12 10:52, pirms 5 gadiem
Autoram:
Tikmēr par NHL rezultatīvāko spēlētāju kļuvis Kolorādo „Avalanche” somu uzbrucējs Miko Rantanens

Vispār jau Miko nevis kļūva par rezultatīvāko, bet atkaroja 1.vietu Viņs jau kādu laiciņu arī bija rezultatīvākais!