Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldas pārstāvētā "Severstal" atlaiž galveno treneri

Kuldas pārstāvētā "Severstal" atlaiž galveno treneri
Aleksandrs Guļavcevs. Foto: Sputnik/Scanpix

Krievu speciālists Aleksandrs Guļavcevs atlaists no Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Čerepovecas "Severstaļ" galvenā trenera amata.

45 gadus vecais Guļavcevs komandu vadīja kopš 2016./2017. gada sezonas, tomēr šīs sezonas pirmajā pusē tā 26 spēlēs guvusi tikai 17 punktus, kas Rietumu konferences kopvērtējumā starp 12 komandām liek atrasties tikai 11. pozīcijā. No izslēgšanas turnīra zonas "Severstaļ" atpaliek sešus punktus.

Par Čerepovecas kluba pagaidu galveno treneri kļuvis Pāvels Torgajevs. Kā viens no pretendentiem uz "Severstaļ" galvenā trenera amatu neoficiāli tiek uzskatīts latviešu speciālists Pēteris Skudra, tomēr viņš pats šo informāciju krievu medijiem noliedzis.

Skudra kopš 2013. gada bija cita KHL kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris, bet šī gada pavasarī līgums ar viņu netika pagarināts.

Izmantotie resursi:
LETA

  -4 [+] [-]

, 2018-11-12 14:57, pirms 5 gadiem
drīz arī Kuldēnu atlaidīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja