Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Gražulim 12 punkti pret CSKA, "Parma" pirmajā puslaikā iemet 60, bet zaudē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gražulim 12 punkti pret CSKA, "Parma" pirmajā puslaikā iemet 60, bet zaudē
Andrejs Gražulis
Foto: VTB

VTB Vienotās basketbola līgas regulārās sezonas mačā Nikolaja Mazura vadītā Permas "Parma" pēc pirmā puslaika bija vadībā pret čempioni Maskavas CSKA, tomēr piedzīvoja zaudējumu ar 94:101. Andrejs Gražulis iemeta 12 punktus.

Maskavas CSKA sešas reizes kļuvusi par VTB līgas uzvarētāju, bet pirmajā ceturtdaļā pret Permas "Parma" tā nonāca iedzinējos ar desmit punktu deficītu – 23:33. Nikolaja Mazura komanda maču sāka ar deviņu punktu izrāvienu, bet pirmo puslaiku noslēdza ar deviņu punktu pārsvaru.

Tomēr spēles turpinājumā "Parma" neizdevās noturēt pārsvaru. Pēc lielā pārtraukuma laukuma saimnieki palielināja apgriezienus aizsardzībā, ierobežojot pretinieku iespējas un izvirzoties vadībā. Permas basketbolisti pirmajā puslaikā iemeta 60 punktus, bet otrajā – tikai 34. Tādējādi tika piedzīvots zaudējums ar 94:101.

Andrejs Gražulis, kurš maču sāka uz rezervistu soliņa, laukumā pavadīja nepilnas 26 minūtes, kuru laikā iemeta 12 punktus. Latvijas izlases spēlētājs realizēja abus tālmetienus un trāpīja trīs no pieciem divpunktu metieniem. Tāpat viņa kontā četras atlēkušās bumbas pie sava groza, viena rezultatīva piespēle, viens bloķēts metiens un trīs kļūdas.

CSKA no neveiksmes izglāba komandas līderis Nando De Kolo – francūzis iemeta 34 punktus, no spēles metot ar 84% precizitāti. Ar 18 punktiem viņam piebalsoja Korijs Higinss, bet nevienam citam mājinieku spēlētājam neizdevās sasniegt desmit punktu robežu. CSKA ar septiņām uzvarām atrodas pirmajā vietā, bet "Parma" ar vienu uzvaru un pieciem zaudējumiem ir pēdējā. Tieši priekšā ar identisku bilanci ir Rīgas VEF.

  +4 [+] [-]

, 2017-11-12 20:54, pirms 6 gadiem
Visu cieņu Parmai un Gražulim !!!

     [+] [-]

, 2017-11-12 22:02, pirms 6 gadiem
Nu gan Mazurs satrakojies!

     [+] [-]

, 2017-11-12 22:39, pirms 6 gadiem
Gražulim vid. spēlē 7 punkti (5.vieta komandā) 23 minūtēs (3.vieta komandā). Spēles laiks priecē.