Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Gailītis: "Pietrūka ātruma un pieļāvām pārāk daudz kļūdu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gailītis: "Pietrūka ātruma un pieļāvām pārāk daudz kļūdu"
Jānis Gailītis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

LETA. Latvijas čempiones "VEF Rīga" basketbolistiem svētdien VTB Vienotās līgas mačā pret spēcīgo Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" komandu pietrūka ātruma un tika pieļauts pārāk daudz kļūdu, uzsvēra rīdzinieku galvenais treneris Jānis Gailītis.

"Neesam apmierināti ar zaudējumu. Toties mani priecē, ka basketbolisti parādīja raksturu un savas cilvēciskās īpašības. Tomēr, kas attiecas uz spēli, šodien gribējām vairāk," turnīra rīkotāji citē Gailīša teikto.

Viņš uzsver "Lokomotiv-Kuban" agresīvo spēli, jo īpaši aizsardzībā. "Šodien nedaudz pietrūka ātruma, tāpat pieļāvām pārāk daudz kļūdu - 17 -, kas ir pārāk daudz mūsu komandai," uzsvēra Gailīts. Tāpat neapmierināts ar spēli bija uzvarētāju galvenais treneris Saša Obradovičs.

"Bijām nedaudz atslābinājušies, iespējams tās ir sekas izbraukumam uz Belgradu, kur aizvadījām ULEB Eirokausa spēli. Paveicās, ka pretī nebija pārāk stipra pretinieka. Vajag vairāk strādāt un mācīties no savām kļūdām. Stiprākās komandas mums tādas kļūdas nepiedos," skaidroja serbu speciālists.

Zīmīgi, ka Krasnodaras vienība savos piecos iepriekšējos mačos iemetusi vismaz 90 punktus, bet rīdziniekiem "Lokomotiv-Kuban" vienību izdevās noturēt zem šīs robežas.

"VEF Rīga" ar vienu uzvaru sešās spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu 13 komandu vidū, kamēr "Lokomotiv-Kuban" ar četriem panākumiem piecās cīņās ir trešā, bet tāda pati bilance ir Maskavas apgabala "Himki" un Sanktpēterburgas "Zeņit" komandām.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2017-11-12 21:06, pirms 6 gadiem
Varētu būt laba aizsardzība.

     [+] [-]

, 2017-11-12 21:30, pirms 6 gadiem
Obradovičs: "Paveicās, ka pretī nebija pārāk stipra pretinieka."

Prieks, ka treneris nerunā tikai pieklājības frāzes.