Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam divas piespēles un uzvara Novokuzņeckā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņam divas piespēles un uzvara Novokuzņeckā
Pēteris Skudra un Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas spēlē Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" izbraukumā apspēlēja pastarīti Novokuzņeckas "Metallurg" (4:2). Viesu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Novokuzņeckas mača otrajā minūtē Vjačslavs Kuļomins guva vārtus, izvirzot viesus vadībā. Līdz pirmajam lielajam pārtraukumam risinājās līdzvērtīga cīņa, taču rezultāts uz tablo sanāca mājiniekiem nelabvēlīgs (0:1). Otrajā periodā iniciatīva bija ciemiņu rokās, tomēr rezultāts nemainījās. Trešajā periodā dominēja "Torpedo".

46. minūtē Daugaviņš ar ripu ieslidoja pretinieku zonā, novērtēja situāciju un meta vārtu virzienā, savukārt ņižņijnogorodietis Aleksandrs Frolovs sekmīgi pielaboja (0:2). 48. minūtē, izspēlējot skaitlisko vairākumu, Daugaviņš no pretinieku aizvārtes precīzi piespēlēja, un ņižņijnovgorodietis Dmitrijs Sjomins šo dāvanu izmantoja lieliski (0:3). Mājinieku nedienas turpinājās - 51.minūtē minētais Frolovs realizēja skaitlisko vairākumu (0:4). Turpinājumā ciemiņu spiediens atslāba, un laukuma saimnieki iemeta divas ripas (2:4).

Ņižņijnovgorodas latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš laukumā bija 17:33 minūtes (ceturtais lielākais spēles laiks komandā), vienreiz meta pa vārtiem, izpildīja divas rezultatīvas piespēles un uzvarēja trijos no četriem iemetieniem.

25 spēlēs latvietis sakrājis 19 (7+12) punktus, un ir komandas rezultatīvākais spēlētājs. "Torpedo" ieņem trešo vietu Rietumu konferencē.

Citā spēlē Arta Ābola trenētā Toljati "Lada" divas reizes bija vadībā (1:0 un 2:1), tomēr zaudēja Austrumu konferences līderei Magņitogorskas "Metallurg" - 3:5. Kristaps Sotnieks uz ledus bija 20 minūtes un 55 sekundes, veica divus metienus pa vārtiem, izdarīja vienu spēka paņēmienu un sakrāja negatīvu lietderības koeficientu (-1). Edgars Masaļskis stājās vārtos otrās trešdaļas vidū, kad Iļja Ježovs bija ielaidis jau četrus vārtus. Masaļskis 26 ar pusi minūtēs atvairīja 13 no 14 metieniem jeb 92,9% metienu.

Vēl vienā mačā Artūrs Kulda un Helsinku "Jokerit" ar rezultātu 3:2 savā laukumā apspēlēja Pekinas "Kunlun Red Star"., pārtraucot ķīniešu debitantes trīs uzvaru sēriju. Kulda laukumā bija 22 minūtes un 26 sekundes, veica četrus metienus pa vārtiem, bloķēja divus metienus, veica divus spēka paņēmienus un saņēma divas soda minūtes. "Jokerit" šis bija jau trešais panākums pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +3 [+] [-]

, 2016-11-12 16:09, pirms 7 gadiem
Nr1 LV hokeja spēlētājs LV pašlaik, komandas līderis vienmēr, vis slēpjas attieksmē!

     [+] [-]

, 2016-11-12 16:28, pirms 7 gadiem
Prieks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-12 21:11, pirms 7 gadiem
Šādi spēlējot tiks NHL vēlreiz cerams