Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Aizdomās par rezultāta sarunāšanu tiek turēta spēle ar pazīstamā "Olympiacos" dalību

Aizdomās par rezultāta sarunāšanu tiek turēta spēle ar pazīstamā "Olympiacos" dalību
Foto: www.olympiacos.org

Spēle ar titulētākā Grieķijas kluba "Olympiacos" dalību tiek turēta aizdomās par rezultāta sarunāšanu, vēsta totalizatoru likmju monitoringa organizācija "Federbet".

8. novembrī Grieķijas Superlīgas vicelīderi Pireju "Olympiacos" uzņēma vienu no turnīra pastarīšiem "Panthrakikos". "Olympiacos" uzvarēja ar graujošo 5:1, bet šodien pazīstamā totalizatoru likmju monitoringa organizācija "Federbet" ziņoja, ka šis mačs tiek turēt aizdomās par rezultāta sarunāšanu.

"Federbet" vēsta, ka dažas stundas pirms 8. novembra spēles totalizatoru kantoros tika iesniegtas daudzas likmes par "Olympiacos" uzvaru ar trīs vai vairāku vārtu pārsvaru. Neparastas aktivitātes likmju tirgū notika arī spēles laikā.

Jāpiebilst, ka dienu iepriekš "Federbet" ziņoja par citu aizdomīgu spēli Grieķijā. Šoreiz bija iesaistīts līderpozīcijas esošais klubs PAOK, kas 26. oktobrī ar 4:1 pārspēja "Veria".

Izmantotie resursi:
gazzetta.gr | Αθλητικά Νέα 24/7. Ειδήσεις για...
FederBet (@FederBet) | Twitter

     [+] [-]

, 2014-11-12 17:14, pirms 9 gadiem
Gaidu kad beidzot parādīsies kādas aizdomīgas likmes EPL, jo tas varētu pakurt uguni zem lielo funkcionāru pakaļām un likt darboties krietni vien ātrāk