Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bajramovičs: "Ja turamies pie trenera shēmām, varam uzvarēt"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bajramovičs: "Ja turamies pie trenera shēmām, varam uzvarēt"
Kenans Bajramovičs
Foto: Mikus Kļaviņš, vefriga.com

Latvijas čempionvienība "VEF Rīga" trešdien Eiropas kausa izcīņas izbraukuma mačā tiksies ar spēcīgo Turcijas "Banvit". Rīdzinieku spēka uzbrucējs Kenans Bajramovičs (32) pretinieku komandā aizvadīja iepriekšējās divas sezonas. Bosniešu leģionārs akcentē, ka tagad ir ļoti svarīgi uzvarēt, jo pēdējās spēlēs tas nav izdevies, liecina Rīgas kluba mājas lapā aplūkojamā informācija.

Aizvadītajā sezonā Bandirmas "Banvit" sastāvā Bajramovičs iekļuva Turcijas līgas finālā, bet šajā sezonā šī komanda ar bilanci 5-0 ir līgas līdervienība. "Tā ir spēcīga komanda ar vairākiem meistarīgiem spēlētājiem. Ar daļu no spēlētājiem (Deivisu, Kantekinu, Medžiu, Simonsu) pats esmu kopā spēlējis iepriekšējās sezonās, kuras pavadīju šajā klubā. "Banvit" šosezon demonstrē labu sniegumu, ne velti tā ir Turcijas čempionāta līdervienība un vienīgā, kas tajā cīnījusies bez zaudējumiem," saka pieredzējušais bosnietis.

Eiropas kausā "Banvit" pēc četrām spēlēm ir divas uzvaras jeb tāda pati bilance kā "VEF Rīga" komandai (2-2), toties pretinieku komandai ir labākā gūto un ielaisto punktu attiecība (+46). Kas vefiešiem jādara, lai uzveiktu Turcijas vicečempionus, kuru rindās spēlē arī bijušais vefietis Ērls Roulends? "Mums jāturas pie treneru izstrādātajām sistēmām. Ja to ievērosim, tad domāju, ka mums būs labas izredzes uzvarēt," trenera Ramūna Butauta shēmas par labām atzīst Bajramovičs.

Iepriekšējā spēlē pret Ļubercu "Triumph" rīdzinieku sastāvā rezultatīvākais bija tieši Bajramovičs, savācot 25 punktus un 11 atlēkušās bumbas. Tomēr bosniešu basketbolists nebija apmierināts, pamatojot to ar piedzīvoto zaudējumu pagarinājumā. "Ja komanda negūst uzvaru, nav nekāda gandarījuma no individuālā snieguma," norāda bosniešu leģionārs. "Pats svarīgākais ir uzvarēt, ko iepriekšējās spēlēs mums nav izdevies paveikt. Šobrīd mums ir sarežģīts laiks. Ceram, ka tuvākajā laikā virzīsimies tikai uz augšu un progresēsim."

Izmantotie resursi:
www.vefriga.com

  -4 [+] [-]

, 2013-11-12 13:01, pirms 10 gadiem
Domāju, ka uzvarēsim. Šis Turcijas klubs nav no vadošajiem. Pagaidām 5-0, jo spēlējuši tikai ar vājiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-11-12 13:42, pirms 10 gadiem
Mums visiem jāturas kopā, lai kolektīvi Banvit aparāts izbrauktu caur mūsu zarnām...

     [+] [-]

, 2013-11-12 14:12, pirms 10 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Domāju, ka uzvarēsim. Šis Turcijas klubs nav no vadošajiem. Pagaidām 5-0, jo spēlējuši tikai ar vājiem.
Kaarteejo reizi tu izcelies ar izcilu stulbumu...Es nezinu tu izliecies vai tieshaam esi dums?? Pirmkaart, Vefinjs Turcijas liigaa buutu astesgala komanda kur par katru uzvaru buutu jaapriecaajas, otrkaart Banvits pagajsgad palika 2 vietaa, un sogad domaajams arii buus TOP3, treskaart, mums nav ne mazaako ceriibu uzvareet, ja dabuusim mazaak kaa -10 tad tas jau buus panaakums,kaa var uzraxtiit, ka domaa ka uzvareesim???

  +2 [+] [-]

, 2013-11-12 14:18, pirms 10 gadiem
Kadrs23 rakstīja: Kaarteejo reizi tu izcelies ar izcilu stulbumu...Es nezinu tu izliecies vai tieshaam esi dums?? Pirmkaart, Vefinjs Turcijas liigaa buutu astesgala komanda kur par katru uzvaru buutu jaapriecaajas, otrkaart Banvits pagajsgad palika 2 vietaa, un sogad domaajams arii buus TOP3, treskaart, mums nav ne mazaako ceriibu uzvareet, ja dabuusim mazaak kaa -10 tad tas jau buus panaakums,kaa var uzraxtiit, ka domaa ka uzvareesim???
vinjsh pa dziivi raksta tieshaam debiilus provoceejoshus komentaarus.. nezinu vai tas kaads humora paveids vai kaa, bet pats skumjaakais, ka vinjsh viirietis gados (~40).. vai ne, Maari?

  +1 [+] [-]

, 2013-11-12 14:48, pirms 10 gadiem
okei, shi sezona pakaljaa...cerams, ka nakamgad vef no kludam macisies.
1) vairāk latviešu spēlētāju laukumā, nevis 4 arzemnieki un janichenoks sakuma sastavaa.
2) ar leģionāriem jāsledz ligumi uz vismaz 2 sez, savadak zb,ka katru gadu citas sejas

  -2 [+] [-]

, 2013-11-12 14:50, pirms 10 gadiem
es labak skatos, kā A. Berzinsh taisa stulbiibas laukumaa neka kkads melnis..varbut nakamajaa vinsh pieliks dazhados speles elementos un bus ok speletajs, bet melnis aizbrauks..