Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" treneris Lampards neesot palaidis pussargu Kantē uz drauga kāzām

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Chelsea" treneris Lampards neesot palaidis pussargu Kantē uz drauga kāzām
Frenks Lampards un Ngolo Kantē. Foto: Rui Vieira/NMC/Pool/EPA/Scanpix

Anglijas futbola Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" galvenais treneris Frenks Lampards pagājušajā nedēļā neesot devis atļauju vienības pussargam Ngolo Kantē izlaist vienu dienu no komandas treniņiem, lai dotos uz drauga kāzām. Tas esot radījis papildus plaisas Kantē vēlmē arī pēc šīs sezonas palikt "Chelsea" rindās.

Kā ziņo Francijas laikraksts "Le Parisien", tad Kantē pēc šīs sezonas vēloties pamest "Chelsea" vienību, kuras krāsas pārstāvējis kopš 2016. gada. Kā viens no francūža nākamajiem galamērķiem tiek minēts Zinedīna Zidāna trenētā Madrides "Real".

Pēc tam, kad Lampards atteicis 29 gadus vecā futbolista lūgto atļauju apmeklēt drauga kāzas paredzams, ka Kantē noskaņojums par palikšanu klubā var krietni pasliktināties, jo Francijas izlases spēlētājs uzskatot, ka līdz šim "Chelsea" sastāvā parādījis priekšzīmīgu uzvedību.

Šosezon Kantē "Chelsea" rindās laukumā devies četrās Premjerlīgas un vienā Anglijas Līgas kausa izcīņas spēlē, nopelnot vienu dzelteno kartīti. Savukārt kopumā "Chelsea" rindās ātrais pussargs četru gadu laikā aizvadījis 175 mačus, gūstot 11 vārtus un atdodot septiņas rezultatīvas piespēles.

Jāmin, ka Kantē bija viens no atslēgas spēlētājiem Lesteras "City" sastāvā, kas 2015./16. gada sezonā sensacionāli triumfēja Anglijas Premjerlīgā.

Izmantotie resursi:
https://fr.sports.yahoo.com/news/me...