Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Keselam un Peronam hat-trick, "Capitals" zaudē ar 0:6, "Wild" izglābjas mazākumā

Agris Suveizda

Keselam un Peronam hat-trick, "Capitals" zaudē ar 0:6, "Wild" izglābjas mazākumā
Fils Kesels. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pirmo zaudējumu pamatlaikā piedzīvoja Stenlija kausa īpašniece Vašingtonas "Capitals", kas izbraukumā kapitulēja ar 0:6.

Otro uzvaru divās spēlēs izcīnīja Ņūdžersijas "Devils", kas vispirms Gēteborgā ar 5:2 pieveica Edmontonas "Oilers", bet nu savā pirmajā īstajā mājas spēlē ar 6:0 sakāva Vašingtonas "Capitals". Divus vārtus guva Kails Palmjēri, savukārt Kīts Kinkeids atvairīja 21 metienu. Viesiem spēli ar negatīvu lietderību -3 pabeidza Lārss Ellers, Mets Niskanens un Dmitrijs Orlovs. Piecus no sešiem vārtiem "Devils" guva vienādos sastāvos.

Izbraukumā zaudēja arī Stenlija kausa otra fināliste Vegasas "Golden Knights", kas ar 2:4 piekāpās Pitsburgas "Penguins" un piedzīvoja ceturto neveiksmi piecos mačos, pagaidām vēl neizcīnot nevienu uzvaru pamatlaikā. "Penguins" pirmā ielaida, taču guva četrus vārtus pēc kārtas. Pirmās trīs ripas komandas labā iemeta Fils Kesels, savukārt visos viņa vārtu guvumos asistēja Jevgeņijs Malkins. Viesiem abos vārtos piespēlēja Žonatans Maršeso. Pitsburgai tā bija otrā uzvara trīs spēlēs.

Ceturto panākumu piecos mačos svinēja Toronto "Maple Leafs", kas viesos atspēlējās un ar 5:3 sagādāja Detroitas "Red Wings" ceturto zaudējumu četros mačos. "Maple Leafs" līderis Ostons Metjūzs guva divus vārtus un ar deviņiem vārtiem un trim piespēlēm atrodas līgas vadībā gan snaiperu, gan arī rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Ar četrām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Džons Tavaress.

Ar hat-tick atzīmējās arī Deivids Perons, bet viņa pārstāvētā Sentluisas "Blues" atspēlējās, guva piecus vārtus pēc kārtas un ar 5:3 mājās pieveica Kalgari "Flames". Uzvarētājiem trīs piespēles Breidenam Šennam. Laimīgu uzvaru svinēja Minesotas "Wild", kas atspēlējās gan no 0:2, gan 2:3, pagarinājumu mazākumā izraujot 23 sekundes līdz pamatlaika beigām un pagarinājumā ar 4:3 pārspējot Čikāgas "Blackhawks". Uzvaras vārti Džeisonam Zakeram, kurš tika pie diviem vārtiem un rezultatīvas piespēles, un ar trim punktiem spēli pabeidza arī Eriks Stāls un Raiens Saters (abiem pa 1+2).

Rezultatīvākais šonakt bija Artemijs Panarins, kurš ar vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" izbraukumā uzveikt Floridas "Panthers" (5:4). Kolumbusa izlaida divu vārtu pārsvaru, taču atspēlējās no 2:3 un 3:4 un trešo uzvaru četrās spēlēs izrāva 58. minūtē. Uzvaras ripu iemeta Kems Atkinsons. Floridai, kas piedzīvoja otro zaudējumu divās spēlēs, ar trim punktiem izcēlās Jevgeņijs Dadonovs (1+2).

SpēleRez
Bruins – Oilers4:1
Sabres – Avalanche1:6
Panthers – Blue Jackets4:5
Devils – Capitals6:0
Rangers – Sharks3:2 P
Penguins – Golden Knights4:2
Red Wings – Maple Leafs3:5
Canadiens – Kings0:3
Lightning – Canucks1:4
Wild – Blackhawks4:3 P
Predators – Jets3:0
Blues – Flames5:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2018-10-12 10:11, pirms 6 gadiem
brīnums, ka perņaks nav pirmais iepirdis komentu, bet laikam čempionu Caps Saņoka un Kuzjas punkti = 2 x 0+0 nedod iedvesmu krievu slavināšanai
kaut gan urālu troļļi tāpat atradīs iespēju to noklusēt vai nogrūst vainu uz citiem Caps spēlētājiem, un izcelt Dadonovu un Malkinu.

  -3 [+] [-]

, 2018-10-12 10:41, pirms 6 gadiem
Argonauts rakstīja: brīnums, ka perņaks nav pirmais iepirdis komentu, bet laikam čempionu Caps Saņoka un Kuzjas punkti = 2 x 0+0 nedod iedvesmu krievu slavināšanai
kaut gan urālu troļļi tāpat atradīs iespēju to noklusēt vai nogrūst vainu uz citiem Caps spēlētājiem, un izcelt Dadonovu un Malkinu.
Tu gribēji kaut ko pārmest citiem, bet pats to izdarīji idiot! Stulbākais komentārs ever, bet ko gan citu nonesekmīga piektklasnieka var gaidīt!