Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Žurnālists: Fila Džeksona nesagatavotība un attieksme šokēja daudzus brīvos aģentus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Žurnālists: Fila Džeksona nesagatavotība un attieksme šokēja daudzus brīvos aģentus
Fils Džeksons un Kristaps Porziņģis
Foto: si.com

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Ņujorkas "Knicks" bijušais prezidents Fils Džeksons, kurš zaudēja amatu nesaskaņu ar Kristapu Porziņģi dēļ, savulaik negatīvā ziņā šokējis daudzus brīvos aģentus, kuri ieradušies uz pārrunām.

ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis, kurš ir Nacionālās basketbola asociācijas galvenais apskatnieks jeb insaiders un visbiežāk pasniedz jaunas ziņas par līgumiem un maiņu darījumiem, savā podkāstā dalījies ar stāstu par Ņujorkas "Knicks" bijušo prezidentu Filu Džeksonu, kurš pēc iepriekšējās sezonas tika atlaists.

"Esmu dzirdējis šausmu stāstus par Filu, kas saistīti ar komandas prezentēšanu spēlētājiem – nesagatavojies un apmaldījies. Reizēm kopā ar viņu bija Stīvs Milzs, kura uzdevums būtu ievirzīt sarunu atpakaļ pareizajās sliedēs," stāstīja Vodžnarovskis, kuram sociālajā tīklā Twitter seko vairāk nekā divi miljoni.

"Zinu pāris spēlētājus, kuri atradās dažādās brīvo aģentu situācijās, bet viņus visus vienoja reakcija pēc pārrunām ar Džeksonu. Vou, tas tiešām bija Fils Džeksons? Nevarēju iztēloties, ka viņš ir tāds."

Februārī noslēdzoties maiņu periodam, viens no Nacionālās basketbola asociācijas ģenerālmenedžeriem norādīja, ka nekādi nevarējis sazināties ar Džeksonu un ka situācija bijusi traka. Savukārt pirms drafts spēlētājs, kurš saprotamu iemeslu dēļ gribēja palikt anonīms, atklāja, ka viņa treniņa laikā Džeksons pastāvīgi iemidzis un atkal pamodies.

Aizvadītajā sezonā Ņujorkas "Knicks" uzvarēja 31 spēlē un izcīnīja 51 zaudējumu, ieņemot trešo vietu divīzijā. Ar Džeksonu prezidenta amatā klubs ne reizi nesasniedza izslēgšanas mačus. Viņa spožākais gājiens bija Porziņģa draftēšana, bet pēc sezonas latvietis ignorēja tikšanos ar vadību un devās uz Liepāju. Tāpat Džeksons tiktāl sabojāja attiecības ar Karmelo Entoniju, ka līderis pameta komandu, neskatoties uz to, ka prezidents tika atlaists.

Izmantotie resursi:
Knicks Rumors: Phil Jackson Stunned Free Agents...

  +2 [+] [-]

, 2017-10-12 23:18, pirms 7 gadiem
Vecums nenāk viens un tas nenāk tikai Filam Džeksonam vien.

  +8 [+] [-]

, 2017-10-13 01:25, pirms 7 gadiem
"uzvarēja 31 spēlē un izcīnīja 51 zaudējumu"

Kā, pie joda, iespējams izcīnīt zaudējumu ?!

  +1 [+] [-]

, 2017-10-13 07:05, pirms 7 gadiem
denebs rakstīja: "uzvarēja 31 spēlē un izcīnīja 51 zaudējumu"

Kā, pie joda, iespējams izcīnīt zaudējumu ?!
Bez cīņas var dabūt tikai tehnisko zaudējumu. Īsts zaudējums ir jānopelna laukumā ar sviedriem, asarām un asinīm.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-13 07:29, pirms 7 gadiem
denebs rakstīja: "uzvarēja 31 spēlē un izcīnīja 51 zaudējumu"

Kā, pie joda, iespējams izcīnīt zaudējumu ?!
Abas komandas uzmet toto uz savu zaudējumu un tad kapājās, kura pakāsīs...

  +2 [+] [-]

, 2017-10-13 10:51, pirms 7 gadiem
Tak Fils konkrēti aplaupīja Dolanu. Vienīgais viņa labais lēmums bija Porziņģa draftēšana, bet arī tā visticamāk bija neapzināti laba rīcība