Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam un "Dynamo" otrais zaudējums trīs spēlēs

Andrejs Siliņš

Karsumam un "Dynamo" otrais zaudējums trīs spēlēs
Mārtiņš Karsums
Foto: Vladislavs Proškins/F64

Trešdien zaudējumu Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē piedzīvoja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Dynamo" komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 3:5 piekapās Bratislavas "Slovan".

8. oktobrī "Dynamo" pēdējā izbraukumu tūres spēlē zaudēja Minskā (0:2), bet pirms divām dienām sakāva Zagrebas "Medveščak" (5:1). Šodien maskavieši uzņēma "Slovan", kas bija izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas, tostarp pēdējā mačā pagarinājumā pieveicot spēcīgo "Lokomotiv".

Lai gan pēc Artjoma Fjodorova metiena "Dynamo" jau trešajā minūtē izvirzījās vadībā, viesi līdz pirmās trešdaļas izskaņai jau bija pārņēmusi vadību. Otros vārtus sekundi pirms trešdaļas beigām guva bijušais Rīgas "Dinamo" leģionārs Tomāšs Kundrāteks. Tieši čehu aizsargs vēlāk guva arī ceturtos "Slovan" vārtus, kas izrādījās uzvaru nesošie. "Slovan" izcīnīja uzvaru ar 5:3, tiekot pie trešā panākuma pēc kārtas.

Mārtiņš Karsums "Dynamo" sastāvā uz ledus bija 14 minūtes un 51 sekundi, veica trīs metienus pa vārtiem, uzvarēja vienīgajā iemetienā, izdarīja četrus spēka paņēmienus un bloķēja divus metienus.

Nākamo spēli "Dynamo" aizvadīs 18. oktobrī Astanā pret vietējo "Barys".

KHL regulārā sezona, 12. oktobris

SpēleRezultāts
Dynamo - Slovan3:5
Vityaz - Medveščak3:2

  +1 [+] [-]

, 2016-10-12 22:14, pirms 8 gadiem
Kundrātekam pirmā spēle KHL, kurā izdevies gūt divus vārtus.

  -1 [+] [-]

, 2016-10-12 22:34, pirms 8 gadiem
Ta nu brīnumi notiek....
Ržiga ar savu teicamo sastāvu izcīna 2 uzvaras pēc kārtas (kaut gan pret Lokomotiv tāpat tika muļķīgi izlaists punkts).....
Interesanti, vai viņu pašu nediskreditē zaudējums Kuzņai, 0-6 no Medvescak, zaudējums Ladai, mājās Spartakam???
Ar šādu sastāvu būtu stabili jābūt play off zonā, nevis jāvazājas pa astesgalu
Laikam karjeras norietā vēlas nopelnīt, bet komandas rezultāti nerūp
Ja būtu goda vīrs, sen jau būtu atkāpies!