Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Video: "Daugavas" stadions - sporta vai kultūras pasākumu norises vieta?

Rolands Eliņš
Raidījuma "KIVI" sagatavotajā sižetā apskatīti Rīgas stadiona "Daugava" pielietošanas veidi un noskaidrots, cik ieinteresētas jaunā projekta izveidē bija Latvijas sporta federācijas. Tika uzklausītas Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretāra Jāni Mežecka domas, kā arī veiktas intervijas ar Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidentu Gunti Zālīti, "Daugavas stadiona" direktoru Elmāru Martinsonu, kā arī ar sporta žurnālistu Arturu Vaideru.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2015-10-12 12:51, pirms 9 gadiem
Muļķu zemē muļķu lēmumi.Valstī nav pienācīga stadiona,kur aizvadīt starptautiskās spēles,bet toties būs amfiteātris stadiona vietā ,kur reizi četros gados varēs izdejoties tautu deju kolektīvi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-10-12 13:49, pirms 9 gadiem
Nu tas zālītis ir zābaks...kārtējo reizi tiek akceptēts, ka stadiona izmantošanā galvenā prioritāte ir dancotāji un vieglatlēti pasaules un Eiropas čempionātiem varēs gatavoties pa saviem kaktiem; tērējot tam papildus līdzekļus. Skumji, ka federācijas vadībā ir cilvēks, kuram nerūp sava sporta veida attīstība...galvenais, lai čomaks pujāts "otkatu" sarūpē!

  +1 [+] [-]

, 2015-10-12 14:22, pirms 9 gadiem
alguns rakstīja: Muļķu zemē muļķu lēmumi.Valstī nav pienācīga stadiona,kur aizvadīt starptautiskās spēles,bet toties būs amfiteātris stadiona vietā ,kur reizi četros gados varēs izdejoties tautu deju kolektīvi.
Tautas deju kolektīvi, sevišķi reģionos arī ir svarīga brīvā laika aktīva pavadīšana.
Turklāt intervijā taču minēts, ka sportisti finansējumu nepiesaistīja, Kultūras ministrija piesaistīja. Būs arī vieglatlētiem sava vieta, toties futbola stadions (tātad sakārtota vēl viena celtne) arī būs, gan ar 5000 vietām!

     [+] [-]

, 2015-10-26 06:48, pirms 8 gadiem
Vismaz viens stadions būs tieši latviešiem. Tautas deja, vieglatlētika, hokejs. A kas tas tāds futbols ? Latvieši to vispār spēlē ?