Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Briesmīgas izslēgšanas spēles aizvadījušais Siakams uzņemas atbildību par Toronto izstāšanos

Agris Suveizda

Briesmīgas izslēgšanas spēles aizvadījušais Siakams uzņemas atbildību par Toronto izstāšanos
Paskāls Siakams pret Džeilenu Braunu. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempione Toronto "Raptors" šosezon izstājās izslēgšanas spēļu otrajā kārtā, septiņos mačos tomēr atzīstot Bostonas "Celtics" pārākumu. Austrumu konferences finālā "Celtics" tiksies ar Maiami "Heat".

Regulārajā sezonā vidēji 35,2 minūtēs gūdams 22,9 punktus, viens no Toronto "Raptors" līderiem Paskāls Siakams izslēgšanas spēlēs pazuda - sērijā pret "Celtics" viņam vidēji 39,4 minūtēs tikai 14,9 punkti, 7,4 atlēkušās bumbas, 3,3 rezultatīvas piespēles un 2,1 kļūda. Un katastrofāla precizitāte no tālās distances – 4/32 jeb briesmīgi 12,5%, kamēr regulārajā sezonā kamerūnietis no tālienes uzbruka ar 35,9% precizitāti.

"Saprotams, man ir jāspēlē labāk. Šī man tiešām izrādījās liela mācība. Man no tās ir jāmācās, ka ir jābūt gatavam, bet es nebiju spējīgs palīdzēt komandas biedriem. Uzņemos lielu daļu vainas," pēc septītās spēles sacīja 26 gadus vecais uzbrucējs. Komandas biedri publiski uzmundrināja un aizstāvēja Siakamu, un pieredzējušais saspēles vadītājs Kails Laurijs atcerējās savu pieredzi: "Kad mūs [2015. gadā] sakāva "Wizards", izlasīju pilnīgi visus rakstus, kas bija par mani. Gan labos, gan sliktos, gan briesmīgos, gan ļaunos, gan lieliskos, un es to izmantoju kā motivāciju. Un to darīs ari viņš. Tas būtu mans padoms. Viņš neizdarīja neko sliktu – šī viņam būs lieliska mācība nākotnei, un nebrīnīšos, ja viņš atgriezīsies vēl vairāk izsalcis un vēl biežāk iznīcinās pretiniekus."

Par kamerūnieti iestājās arī Freds Vanvlīts: "Esmu par viņu lepns, un es mīlu viņu. Viņš ir mans brālis, un es ar viņu jebkurā dienā ietu karā. Zinu, ka viņš nenospēlēja savā līmeni un ka viņš nespēlēja tā, kā būtu vēlējies, taču man patika viņa atdeve un viņa intensitāte – viņš nekad uz citiem nerādīja ar pirkstu un nekad nebija slikts komandas biedrs. Katram ir savi kāpumi un kritumi, diemžēl šoreiz pienāca viņa kritums. Tā gadās ar katru."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2020-09-12 14:00, pirms 4 gadiem
Drīzāk gan mūža beigās viņš atskatīsies uz gredzenu, ko viņam atnesa Kavai, un pieminēs savas karjeras visu laiku augstāko punktu ar mazu nostaļģisku asariņu.

     [+] [-]

, 2020-09-12 14:57, pirms 4 gadiem
Džeilens Browns pilnībā izslēdza čali no sērijas. Atkal pats Siakams aizsardzībā neko neparādīja

     [+] [-]

, 2020-09-12 17:55, pirms 4 gadiem
Tukši vārdi, un kā tieši izpaužas tā viņa atbildības uzņemšanās?

     [+] [-]

, 2020-09-12 21:08, pirms 4 gadiem
Raitcha rakstīja: Tukši vārdi, un kā tieši izpaužas tā viņa atbildības uzņemšanās?
Tā pat kā ISIS pēc kārtējā terorakta uzņemas atbildību un tās arī viss!

     [+] [-]

, 2020-09-12 23:57, pirms 4 gadiem
Vispār jau arī pagājušajā gadā viņš auzvadīja diezgan "briesmīgus" play-off, salīdzinot ar regulāro sezonu. Laikam jau izskatās pēc likumsakarības.

     [+] [-]

, 2020-09-13 04:43, pirms 4 gadiem
Briesmīgs virsraksts .