Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Šehuras uzvaras vārti palīdz Minskai pieveikt "Atlant"

Rolands Eliņš

Šehuras uzvaras vārti palīdz Minskai pieveikt "Atlant"
Pols Šehura
Foto: Belarushockey.com

Šodienas vienīgajā Kontinentālās hokeja līgas spēlē Minskas "Dinamo" ar 3:2 pieveica "Atlant" vienību. Spēles gaidā Minskas "Dinamo" izvirzījās vadībā ar 3:0, taču trešajā periodā ielaida divus vārtus un radīja intrigu spēlē.

Minskas "Dinamo" par spīti nopietnajiem papildinājumiem starpsezonā jauno KHL sezonu bija iesākusi ar diviem zaudējumiem trijās spēlēs un 13 ielaistiem vārtiem. Šodien tā uzņēma "Atlant" vienību un izvirzījās vadībā jau mača devītajā minūtē, izmantojot lielo vairākumu. Vārtus guva bijušais Rīgas "dinamietis" Mets Elisons.

Spēles turpinājumā netrūka asumu un, kā jau KHL jaunajā sezonā ierasts, arī noraidījumu, taču līdz otrajiem vārtiem Minskai bija jāpagaida līdz 40. minūtei. Vārtus guva Raiens Veske, bet rezultatīva piespēle atkal Elisonam. Savukārt trešos vārtus 43. minūtē guva Pols Šehura, kurš pagājušajā sezonā spēlēja Rīgas "Dinamo" rindās. Rezultatīvu piespēli viņam izdarīja cits Minskas "Dinamo" jaunpienācējs Džonatans Čīčū.

Atlikušajā laikā "Atlant" spēja gūt divus vārtus un radīt intrigu par uzvarētāju, taču atņemt Minskai kaut punktu neizdevās un zaudējums 2:3.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Abrags
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-09-12 23:22, pirms 10 gadiem
Tas čalis veiksmīgi eksportējās uz šodienas tranzītvalsti BY. Tranzītvalsti starp EU un RUS. Nomainīja kreklus un kāposts ienāk! Visu cieņu aģenta un spēlētāja ožai! (ņjuham! )

     [+] [-]

, 2014-09-13 08:34, pirms 10 gadiem
Abrags rakstīja: Pilnīgi pajāt par kaut kādu tur Šekumu...
toties Kuzmenkovam šodien kārtējais rez. punkts, vēl vesela rinda mūsējo pašreiz spēlē
Tieši tā.

  -1 [+] [-]

, 2014-09-13 13:27, pirms 10 gadiem
Apsveicu minsku, kas uz tādām spēlēm var iet nezinu, 90% rezultātu taisa leģionāri ''interesanta komanda''

  -1 [+] [-]

, 2014-09-13 14:46, pirms 10 gadiem
MigelsElo rakstīja: Apsveicu minsku, kas uz tādām spēlēm var iet nezinu, 90% rezultātu taisa leģionāri ''interesanta komanda''
jā, izbrina kam var interesēt
varbūt Pols topošais baltkrievs