Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Vitoria" negrasās spēlēt ar otro sastāvu, čempionāta spēli pārceļ pretinieku stadiona dēļ

Agris Suveizda

"Vitoria" negrasās spēlēt ar otro sastāvu, čempionāta spēli pārceļ pretinieku stadiona dēļ
Ivo Vjeira. Foto: record.pt

Latvijas vicečempione "Ventspils" trešdien aizvadīs atbildes spēli UEFA Eiropas līgas 3. kvalifikācijas kārtā, viesojoties pie Gimarainšas "Vitoria", kas Rīgā bija pārāka ar rezultātu 3:0.

"Mums pirmām kārtām jākoncentrējas pašai spēlei, tās iznākumam un tikšanai tālāk," portugāļu kluba galvenais treneris Ivo Vjeira kategoriski noraidīja pieņēmumu, ka "Vitoria" divu spēļu summā jau būtu uzvarējusi. "Mēs nedrīkstam domāt, ka jau esam uzvarējuši. Mums ir komfortabls pārsvars, bet mēs nedrīkstam dusēt uz pirmās spēles rezultāta lauriem."

Svētdien "Vitoria" Portugāles čempionātā uzņems "Boavista", taču Vjeira sacīja, ka nedomā futbolistus taupīt šim mačam: "Mēs spēlētājus atalgosim atbilstoši viņu sniegumam un kompetencei. Mums nav Līgas kausa sastāva, Eiropas līgas sastāva un Portugāles čempionāta sastāva. Es strādāju atbilstoši tam, kādas atbildes man sniedz spēlētāji. Neatkarīgi no viņu ādas krāsas, tautības vai statusa."

"Vitoria" sezonu ir sākusi ar četrām sausajām uzvarām, taču pirmo spēli Portugāles čempionātā arvien nav aizvadījusi, jo spēle pret "Rio Ave" tika pārcelta drošības apsvērumu dēļ – sāncenšu stadionā esot problēmas ar vienu no tribīnēm. Trenerim tika vaicāts, vai negaidītā atpūta nākusi par labu, ņemot vērā augusta smago kalendāru: "Daudz spēļu – tā ir laba zīme. Ceru, ka tik daudz spēļu būs vēl ilgu laiku. Tieši tā dēļ mēs spēlējam un cīnāmies."

Izmantotie resursi:
https://www.rtp.pt/noticias/liga-eu...