Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Par 26+9 miljoniem nopirktais "Barcelona" rezerves vārtsargs Netu treniņā salauž plaukstas kaulu

Agris Suveizda

Par 26+9 miljoniem nopirktais "Barcelona" rezerves vārtsargs Netu treniņā salauž plaukstas kaulu
Netu. Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas spēcīgākais futbola klubs "Barcelona" savā mājaslapā oficiāli apstiprinājis informāciju, ka brazīliešu vārtsargs Netu treniņā ir iedzīvojis savainojumā un ka viņam būs nepieciešama operācija.

"Vārtsargam Netu otrdien tiks aizvadīta operācija pēc tam, kad viņš treniņā ASV tūres laikā salauza kreisās rokas plaukstpamata kaulu. Pēc operācijas ārsts varēs sīkāk pastāstīt par operācijas rezultātiem un aptuveno atlabšanas ilgumu," sacīts kluba paziņojumā. Spānijas mediji lēš, ka brazīlietim nāksies izlaist ap piecām nedēļām.

Iepriekšējās divās sezonās Netu bija pamatvārtsargs Spānijas klubā "Valencia", kas Turīnas "Juventus" rezerves vārtsargu 2017. gadā iegādājās par septiņiem miljoniem eiro. Uz Turīnu Netu 2015. gadā pārcēlās par velti, pirms tam divas sezonas būdams Florences "Fiorentina" pirmais numurs. Brazīlijas izlasē Netu ir aizvadījis vienu spēli.

"Barcelona" par 30 gadus veco brazīlieti samaksāja 26+9 miljonus eiro, bet pretējā virzienā par 35 miljoniem eiro devās nīderlandiešu vārtsargs Jaspers Sillesens. 2016. gadā par 13 miljoniem nopirkts no Amsterdamas "Ajax", Silesens trīs sezonu laikā Spānijas čempionātā aizvadīja piecas spēles, atrazdamies aiz vācieša Marka Andrē ter Stēgena muguras.

"Barcelona" jauno sezonu uzsāks piektdien Bilbao.

Izmantotie resursi:
fcbarcelona.com/en/football/first-team/news/1310230/neto-to-undergo-surgery-on-hand-this-Tuesday

     [+] [-]

, 2019-08-12 16:43, pirms 5 gadiem
Tāpat potenciāli nebūtu spēlējis līdz Decembra sākumam