Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere Bronksā zaudē ceturtdaļfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere Bronksā zaudē ceturtdaļfinālā
Līga Dekmeijere

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere šonedēļ aizvadījusi ITF 50 000 sērijas turnīru Bronksā (Ņujorka). Vienspēlēs tika zaudēts kvalifikācijas 1.kārtā, bet dubultspēlēs viena uzvara un viens zaudējums, nopelnot 18 reitinga punktus.

Līga Dekmeijere turpina turnīru sēriju ASV – šonedēļ viņa bija dalībnieču vidū ITF 50 000 sērijas turnīrā Bronksā (Ņujorkas pilsētas daļa). Vienspēļu kvalifikācijā mūsu sportistei iznāca krustot raketes ar kādreizējo TOP 30 spēlētāju, Kazahstānas pārstāvi Jaroslavu Švedovu, kura savainojumu dēļ šobrīd atkritusi uz ranga otro simtu. Pārsteigums izpalika un nācās zaudēt ar 2:6, 3:6, tādējādi reitinga punkti palika nenopelnīti.

Dubulspēļu turnīram Līga bija pieteikusies kopā ar amerikānieti Aleksandru Milleri, bet viņu duets netika starp turnīrā izliktajiem. Pirmajā kārtā ar 63, 6:4 tika apspēlētas mājinieces Sanasa Maranda un Ešlija Veinholda, bet ceturtdaļfinālā ļoti saspringtā cīņā ar 1:6, 7:6(10), [9:11] nācās piekāpties Meganai Moltonei-Levi un Ešai Rollei (abas ASV). dubultspēļu rangā Līga ieguva 18 punktus.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page