Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Medijs: "Barcelona" nākamsezon samazinās budžetu par 10-15%

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Medijs: "Barcelona" nākamsezon samazinās budžetu par 10-15%
Nikola Mirotičs bija iepriekšējās sezonas "Barcelona" dārgākais spēlētājs. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas sporta ziņu medijs "Mundo Deportivo" ziņo, ka valsts vicečempione basketbolā "Barcelona" nākamsezon samazinās savu budžetu aptuveni 10-15% apmērā.

Šāds solis tiks sperts koronavīrusa pandēmijas izraisītā ienākumu krituma dēļ. Kā zināms, tad šosezon "Barcelona" bija pats lielākais budžets tās basketbola kluba vēsturē - 41,5 miljoni eiro. Tas pirmoreiz pārsniedza 40 miljonu eiro barjeru. Savukārt 2018./19. gada sezonā Katalonijas granda rīcībā bija par pieciem miljoniem eiro mazāk.

"Barcelona" plāno pārskatīt līgumus ar vairākiem spēlētājiem, kā arī samazināt komandas sastāvā esošo basketbolistu skaitu no 15 līdz 13.

Kā zināms, tad vislabāk apmaksātais Eiropā spēlējošais basketbolists šosezon bija atrodams tieši "Barcelona" rindās - melnkalniešu izcelsmes Spānijas basketbolists noslēgtajā četru gadu līgumā ar Katalonijas komandu katru gadu pelna ap 5,4 miljoniem eiro.

Šosezon "Barcelona" Spānijas ACB līgas finālā spraigā cīņā ar 67:69 atzina latvieša Artūra Kuruca pārstāvētās Vitorijas "Baskonia" pārākumu, savukārt ULEB Eirolīgā katalāņi pirms koronavīrusa pandēmijas izraisītā sezonas priekšlaicīgā noslēguma ar bilanci 22-6 dalīja otro vietu ar Madrides "Real".

Izmantotie resursi:
https://www.mundodeportivo.com/balo...

     [+] [-]

, 2020-07-13 09:14, pirms 4 gadiem
Domāju šmitam šis nāks par labu, jo viņa līgums nav tas lielākais un, ja nu tiešām kāds vēl iedomāsies viņam kko samazināt, tad domāju uzreiz jādodās prom. Un vispār neticu, ka šādu enerģijas spēlētāju kāds aiztiks. Tātad sastāvā būs 13 cilvēki, ar ko pilnīgi pietiek. Nesaprotu, kāpēc vispār jābūt 15, izšķērdība kaut kāda. Ja vajag kādu savainoto aizstāt, vienmēr var paņemt kādu talantu no jauniešu komandas.

  +1 [+] [-]

, 2020-07-13 09:21, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Domāju šmitam šis nāks par labu, jo viņa līgums nav tas lielākais un, ja nu tiešām kāds vēl iedomāsies viņam kko samazināt, tad domāju uzreiz jādodās prom. Un vispār neticu, ka šādu enerģijas spēlētāju kāds aiztiks. Tātad sastāvā būs 13 cilvēki, ar ko pilnīgi pietiek. Nesaprotu, kāpēc vispār jābūt 15, izšķērdība kaut kāda. Ja vajag kādu savainoto aizstāt, vienmēr var paņemt kādu talantu no jauniešu komandas.
Ne jau no spēlētāju skaita atkarīgas Šmita izredzes. Šosezon viņš spēlēja ar enerģiju, bet slikti realizēja savas uzbrukuma iespējas, kā arī aizsardzībā nevedās spēle. Varbūt to var norakstīt uz spēļu prakses trūkumu, bet varbūt vienkārši melnais gads spēlētājam. Ja labi trenēsies, tad spēlēs, neatkarīgi no tā, vai komandā 7 vai 15 spēlētāji.

     [+] [-]

, 2020-07-13 23:30, pirms 4 gadiem
Reti kurš treneris normāli izmanto rotācijā vairāk par 10 spēlētājiem
Labi, ir divi juniori uz bankas, kurus izlaiž pie +25 gaisu apostīt

15 top veči ir totāls perebors, pat ja spēlē vairākos turnīros (čempis/kauss/eirolīga utt)