Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakels "Lech" rindās varētu debitēt rīt Eiropas līgā

Andrejs Siliņš

Rakels "Lech" rindās varētu debitēt rīt Eiropas līgā
Deniss Rakels
Foto: lechpoznan.pl

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Deniss Rakels rīt paredzētajā UEFA Eiropas līgas otrās kvalifikācijas kārtas pirmajā spēlē izbraukumā pret norvēģu "Haugesund" varētu debitēt Poznaņas "Lech" sastāvā.

Rakels Poznaņas klubam pievienojās jau pirms kāda laika - panāktā vienošanās ar "Reading" uz īres tiesībām tika izziņota jau jūnija beigās, taču komandas sastāvā spēlētājs vēl nav devies laukumā. "Lech" jau 29. jūnijā un 6. jūlijā bija pirmās kārtas spēles Eiropas līgas kvalifikācijā pret maķedoniešu "Pelister", tomēr tajās Rakels vēl nebija ar komandu.

Klubs ziņo, ka aizkavēšanās ar Rakela iesaistīšanos spēlēs notikusi dažādu formalitāšu dēļ - bijis nepieciešams ilgāks laiks, lai nokārtotu visas pārejas dokumentus. Tagad tie esot savesti kārtībā, un Rakels būšot trenera rīcībā jau rītdienas mačā Norvēģijā pret "Haugesund".

"No vienas puses biju nikns, bet no otras - zināju, ka vēl neesmu gatavs," kluba mājaslapā citēts Rakels. "Tagad sākšu cīņu par iekļūšanu [spēļu] pieteikumā." Rakels aizvadījis treniņspēli, kurā izcēlies ar diviem vārtu guvumiem. "Man pietrūka spēlēšanas, protams. Pagājušās sezonas sākumā salauzu kāju Kopš tā laika esmu uzspēlējis vien dažos mačos. Zinu, ka varu spēlēt regulāri. Ja būšu labā sportiskajā formā, tad arī būšu apmierināts."

"Zinu, ka mums ir ļoti stipra komanda. Zināju, uz kurieni braucu. Tagad man smagi jātrenējas. Esmu priecīgs, ka esmu te nonācis. Katrā treniņā un katrā spēlē atdošu sevi pilnībā. Gribu, lai "Lech" būtu priecīgi par manu sniegumu," sacīja futbolists.

Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra otrās kārtas mačā rītdien "Lech" pret "Haugesund" spēlēs izbraukumā, bet atbildes mačs Poznaņā paredzēts 20. jūlijā.

Izmantotie resursi:
Lech Poznań - Strona Oficjalna

  +1 [+] [-]

, 2017-07-12 16:43, pirms 7 gadiem
Novēlu debitēt ar vārtu guvumu!