Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Astana" futbolists: "Neesam ieradušies uz kūrortu, bet gan spēlēt Čempionu līgas maču"

Andrejs Siliņš

"Astana" futbolists: "Neesam ieradušies uz kūrortu, bet gan spēlēt Čempionu līgas maču"
Ivans Majevskis
Foto: Sputnik / Scanpix

Latvijas čempiones Jūrmalas "Spartaka" pretinieces UEFA Čempionu līgas otrās kvalifikācijas kārtas pirmajā mačā "Astana" baltkrievu pussargs Ivans Majevskis intervijā kazahu medijam norādījis, ka komanda ir pilna apņēmības šovakar nodemonstrēt savu labāko sniegumu.

"Šī būs mana pirmā spēle Čempionu līgā, bet domāju, ka man ir pietiekami daudz pieredzes, lai nebūtu satraucies par to," sacīja 29 gadus vecais Majevskis, kurš iepriekš spēlējis krievu "Anzhi", poļu "Zawisza" un citos klubos. "Pret pretinieku izturamies ar cieņu un gatavojamies parādīt labu sniegumu."

"Esam iepazinušies ar "Spartaka" spēli, komanda spēlē neatlaidīgi, demonstrē lielu cīņassparu, īpaši spēlējot savās mājās savu līdzjutēju priekšā," jūrmalniekus raksturoja Majevskis. "Abas komandas vēlēsies uzvarēt, tāpēc mačam jāpieiet nopietni. Kā jau teicu, mēs cienām pretinieku, taču nebaidāmies no tā. Laukuma kvalitāte ir laba, kas ļauj spēlēt futbolu. Ceru, ka spēles laikā būs normāli laika apstākļi un nekas neaizkavēs komandām parādīt savu spēli."

Majevskis norādīja, ka viņa tuviniekiem no Baltkrievijas bijusi doma atbraukt uz salīdzinoši tuvo Jūrmalu, tomēr tas nenotikšot: "Protams, kad uzzinājām, ka spēlēsim pirmo maču Jūrmalā, bija tāda doma. Gribētu just savu tuvo cilvēku atbalstu, tomēr pastāv vīzu režīma problēma."

Tāpat Baltkrievijas valstsvienības futbolists norādīja, ka domas par atpūtas iespējām Jūrmalā nav pat ienākušas prātā: "Neesam šeit ieradušies uz kūrortu, bet gan spēlēt Čempionu līgas spēli, tāpēc visas mūsu domas ir tikai pie tās."

Izmantotie resursi:
https://www.sports.kz/

     [+] [-]

, 2017-07-12 16:01, pirms 7 gadiem
Pec speles teix,ka lielaka kurorta nav bijushi

     [+] [-]

, 2017-07-12 16:46, pirms 7 gadiem
Speciaalists rakstīja: Pec speles teix,ka lielaka kurorta nav bijushi
Ja pirmajā puslaikā iebliezīs 4 bumbas, tad varēs pārtraukumā iekapāt mazliet!