Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai devītais zaudējums pēdējos 10 mačos

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai devītais zaudējums pēdējos 10 mačos
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralf Reinecke

Neveiksmīgi šogad turpina startēt Latvijas dāmu tenisa trešā rakete Diāna Marcinkeviča (WTA 274.), kura pēdējos 10 mačos spējusi gūt tikai vienu uzvaru un šodien kārtējo zaudējumu cieta Esenes ITF 25 000 turnīrā, kur 1. kārtas mačā ar 4:6, 2:6 piekāpās Turcijas sportistei Pemrai Ezgenai (WTA 326.).

Marcinkeviča Ezgenu 2014. gadā pieveica abu pirmajā tikšanās reizē, bet kopš tā laika turcietei zaudējusi trīs reizes pēc kārtas, šajā laikā zaudējot arī visos sešos setos. Šodienas mačs Diānai sākās cerīgi, 1. setā izvirzoties vadībā ar breiku, taču pārsvaru nosargāt neizdevās.

Marcinkeviča šogad turpina spēlēt nesekmīgi – viņai ir tikai viena uzvara pēdējos 10 mačos, turklāt tā gūta pret citu ļoti sliktā formā esošu tenisisti, kad Diāna pagājušajā nedēļā Brešas ITF 60 000 sacensību 1. kārtā ar 6:0, 6:1 sagrāva ASV tenisisti Keilu Deju, kura tobrīd piedzīvoja jau astoto zaudējumu pēc kārtas.

Neskatoties uz ilgstošo neveiksmju sēriju, Marcinkeviča rangā arvien turas trešā simta beigu daļā un vēl dažus mēnešus var neuztraukties par lieliem kritumiem. Viņa no augusta līdz decembrim zaudēs 167 no šobrīd savā īpašumā esošajiem 185 punktiem.

Diānai Vācijā, kur mači notiek uz māla seguma, vēl palicis dubultspēļu turnīrs kopā ar DĀR tenisisti Šaneli Simondsu, viņas izliktas ar pirmo numuru.

  +2 [+] [-]

, 2018-06-12 17:15, pirms 6 gadiem
Rēali no kā viņa pārtiek.?
lielākoties zaudē,taču jāceļo arī!