Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis uzvar divos setos un iekļūst ''Challenger'' turnīra nākamajā kārtā

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Gulbis uzvar divos setos un iekļūst ''Challenger'' turnīra nākamajā kārtā
Ernests Gulbis
Foto: AP/Scanpix

Uz uzvaru takas atgriezies 145. vietu ATP rangā ieņemošais Ernests Gulbis, kurš Itālijas pilsētā Kaltanisetā notiekošajā ''Challenger'' turnīrā ar 6:2 un 6:4 pieveica itāli Luku Vanni (#201). Nākamajā kārtā Ernests tiksies ar Alesandro Džanesi (#161), kuru nesen pieveica ''French Open'' kvalifikācijā.

Gulbis spēli uzsāka veiksmīgi, uzvarot pirmo serves geimu. Servējot pretiniekam Lukam Vanni, Ernests tika arī pie pirmās breikbumbas, taču pretinieka servi pirmajā piegājienā tomēr lauzt neizdevās. Latviešu tenisists bija pārliecinošs nākamajā serves geimā, to uzvarot ar 40:15 un pirmajā setā izvirzoties vadībā ar 2:1. Gulbim nākamajā geimā pirmoreiz izdevās arī itāli nobreikot.

Vanni pēc pazaudētā serves geima bija zaudējis pārliecību, nākamajā vairs negūstot ne punkta. Gulbis turpināja spēlēt pārliecinoši un pirmo setu uzvarēja ar 6:2. Otrajā setā cīņa jau bija krietni sīvāka un ritēja punkts punktā. Itālim bija veselas piecas breikbumbas trīs geimos, taču Ernests neļāva savu servi lauzt, otrā seta vidū saglabājot vadību ar 3:2.

Abi spēlētāji apmainījās ar geimiem, kurā ļāva pretiniekam iegūt punktus tikai vienā izspēlē, bet vadībā ar 4:3 joprojām turējās Latvijas tenisists. Vanni spēja panākt izlīdzinājumu, tomēr otrajā setā pēdējo vārdu teica Gulbis, kurš servējot panāca 5:4, izšķirošajā geimā trešo reizi spēlē lauza pretinieka servi, realizēja pirmo mačbumbu un izcīnīja uzvaru divu setu mačā ar 6:2 un 6:4.

Izcīnītā uzvara Ernestam Gulbim ļāva iekļūt turnīra otrajā kārtā, kur būs jātiekas ar vēl vienu Itālijas tenisistu - ATP ranga 161. vietā esošo Alesandro Džanesi. Tieši uzvara pār šo tenisistu (4:6, 6:4, 6:2) ļāva Ernestam šogad pārvarēt ''French Open'' kvalifikācijas kārtu.

  -4 [+] [-]

, 2018-06-12 21:06, pirms 6 gadiem
sen nebijis panākums

  +6 [+] [-]

, 2018-06-13 00:33, pirms 6 gadiem
Kopumā izskatījās pēc treniņmača Ernestam. Itālis līmenī bija tikai servē, visādi citādi Ernests izrīkojās ar pretinieku pēc sirds patikas un perfekti atspēlēja visas breikbumbas, kuras faktiski radīja pats, ne pretinieks.
Kopumā cerīga sajūta.

  +5 [+] [-]

, 2018-06-13 07:34, pirms 6 gadiem
timoty rakstīja: Kopumā izskatījās pēc treniņmača Ernestam. Itālis līmenī bija tikai servē, visādi citādi Ernests izrīkojās ar pretinieku pēc sirds patikas un perfekti atspēlēja visas breikbumbas, kuras faktiski radīja pats, ne pretinieks.
Kopumā cerīga sajūta.
Vienīgi tā serve, īpaši otrajā setā gan nebija visai cerīga. Kaķa un peles gājieni gan bija smuki, pat itāļu publika ( cik nu tās tur bija) to atzinīgi novērtēja

  -3 [+] [-]

, 2018-06-13 08:37, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка