Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2873, Did:0, useCase: 3

Vītoliņš: "Kuzņecovam un Orlovam vajadzētu spēlēt jau pret Latviju"

Rolands Eliņš

Vītoliņš: "Kuzņecovam un Orlovam vajadzētu spēlēt jau pret Latviju"
Aleksandrs Ovečkins un Jevgeņijs Kuzņecovs
Foto: AP/Scanpix

Sarunā ar krievu medijiem Harijs Vītoliņš, bijušais Latvijas izlases kapteinis un šobrīd Krievijas izlases galvenā trenera palīgs, izteicās, ka Artēmijs Panarins un Aleksandrs Barabanovs izlaiduši treniņu minitraumu dēļ, savukārt Jevgeņija Kuzņecova un Dmitrija Orlova pirmā spēle šajā pasaules čempionātā plānota pret Latviju.

„Tiek plānots, ka Jevgeņijs Kuzņecovs un Dmitrijs Orlovs PČ iesaistīsies ar spēli pret Latviju,” sacīja Harijs Vītoliņš par gaidāmajiem Krievijas izlases papildinājumiem no NHL. „Vispirms vēlamies, lai Kuzņecovs atbrauktu un pievienotos izlasei, tad arī arī izlemsim, kā un kurā maiņā viņu izmantot. Mums būs laiks treniņiem, varēsim izrunāties arī ar pašu hokejistu. Kuzņecovs ir lielisks spēlētājs, viņš noteikti pastiprinās jebkuru maiņu. Vai viņš spēlēs kā centra uzbrucējs vai malējais, par to treneru kolektīvā vēl viedokļi atšķiras.”

Latvijas un Krievijas spēle paredzēta 15. maijā, pirms tam Latvijai vēl mačs ar ASV, kamēr Krievijai rīt paredzēta spēle ar Slovākiju. Kuzņecovs un Orlovs ir Vašingtonas „Capitals” pārstāvji, kuru komanda nespēja iekļūt Stenlija kausa pusfinālā. Kopā ar viņiem izstājās arī Aleksandrs Ovečkins, bet viņš nepievienosies izlasei traumas dēļ.

Vītoliņam toties nebija konkrētas informācijas, vai traumu guvušais Sergejs Mozjakins šajā PČ vēl izies laukumā: „Pret Slovākiju Mozjakins nespēlēs pilnīgi noteikti, pēc tam redzēsim. Šodienas treniņu izlaida arī Artēmijs Panarins (PČ pagaidām rezultatīvākais spēlētājs ar desmit punktiem) un Aleksandrs Barabanovs, viņiem ir mazas traumas, un nolēmām viņus pietaupīt.”

Kuzņecovs savukārt Vašingtonas medijiem ar humora pieskaņu paudis nožēlu par Ovečkina nedošanos uz Ķelni: „Vēlējos Vācijā iedzert aliņu ar Ovečkinu, jo hokejistiem garšo alus. Bet vācu alus – tas ir vislabākais. Protams, žēl par izstāšanos no Stenlija kausu. Uzskatu, ka sērijā pret Pitsburgu mēs zaudējām paši sev, un to man bija grūti pieņemt.”

Bet Ovečkins pats NHL mājaslapā citēts, sakot, ka viņam operāciju tomēr nevajadzēs, bet ceļgala trauma tika gūta jau sērijā pret Toronto un pēc tam viņš spēlējis, ne tuvu neesot 100% gatavībā. „Stenlija kausu vairs šosezon neskatīšos, tikai rezultātiem pasekošu,” izteicies Ovečkins, kurš bija piedalījies iepriekšējos septiņos pasaules čempionātos. „Jāiztīra galva no hokeja. Aizbraukšu uz Floridu uz pāris dienām, pēc tam jau tikšos ar ārstiem.”

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...
https://www.championat.com/hockey/n...
https://www.nhl.com/news/alex-ovech...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-05-12 19:32, pirms 7 gadiem
Sitīsim tos utainos arvien,arvien https://www.youtube.com/watch?v=BTa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-05-12 19:57, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: R.I.P. LV izlase
Es vienkārši apbrīnoju tevi ,parašas trolli , liktu tu šo neizsmeļamo enerģiju kādā patiesi svarīgā lietā un ,tad tev nevajadzētu saņemt koka rubļus par dezinformāciju.

     [+] [-]

, 2017-05-12 20:53, pirms 7 gadiem
Labi, ka Saņok nav, no šitiem diviem diletantiem nav ko baidīties!

  +2 [+] [-]

, 2017-05-12 21:40, pirms 7 gadiem
neesmu trollis,bet pa lielam taisnība vien ir. Krievi ģērēs mūs, atšķirība vien tā, ka šoreiz pastāv lielāka iespēja iesist arī krievu vārtos.

     [+] [-]

, 2017-05-12 22:39, pirms 7 gadiem
Man patīk kā ganci rej virsu rusiem
jūs taču saprotiet ka krievi vienalga mūs saliks .

  -2 [+] [-]

, 2017-05-12 22:48, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: R.I.P. LV izlase

     [+] [-]

, 2017-05-12 23:35, pirms 7 gadiem
mozilla rakstīja: Man patīk kā ganci rej virsu rusiem
jūs taču saprotiet ka krievi vienalga mūs saliks .
kas ir mūs? pēc komenta--tev ir mazs un tu i dumja

     [+] [-]

, 2017-05-12 23:36, pirms 7 gadiem
Ekstazēts Pidriķis rakstīja: neesmu trollis,bet pa lielam taisnība vien ir. Krievi ģērēs mūs, atšķirība vien tā, ka šoreiz pastāv lielāka iespēja iesist arī krievu vārtos.
vēl viens izcilības centra jobs

     [+] [-]

, 2017-05-12 23:37, pirms 7 gadiem
Kāpēc uz Floridu? Kaļiņingrada arī ir pie jūras, Habarovska, Murmanska, Vladivostoka, sliktākajā gadījuma Soči... vajag taču izbaudīt savas rodinas labumus.

     [+] [-]

, 2017-05-12 23:38, pirms 7 gadiem
sasmeejos rakstīja: Es vienkārši apbrīnoju tevi ,parašas trolli , liktu tu šo neizsmeļamo enerģiju kādā patiesi svarīgā lietā un ,tad tev nevajadzētu saņemt koka rubļus par dezinformāciju.
nav šis trollis...izcilības losis, kam algu maksā, lai naidotu un tad V var vākt atkal varu.punkts. šo šefs ar te šad un tad uzpeld....ar neskūtām padusēm