Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Spartaks" aizraujošā spēlē pieveic RFS

12. maijā Kauguru vidusskolas stadionā norisinājās "Synottip" futbola Virslīgas spēle starp Jūrmalas FK "Spartaks" un RFS. Šajā spēlē komandas spēlēja diezgan ātru, uzbrūkošu futbolu, un tika radīti daudzi vārtu gūšanas momenti, tomēr uzdevumu augstumos bija abu komandu vārtsargi. Izšķirošie momenti tika realizēti otrā puslaika sākumā no vārtu priekšas "Spartaka" izpildījumā, precīzi sitieni padevās Vladislavam Kozlovam un Edgaram Gauračam. Pēc šiem gūtajiem vārtiem vārtsargi atkal spēlēja nevainojami, un mačs tā arī noslēdzās ar mājinieku uzvaru - 2:0 (0:0; 2:0).
Vērtējums: +1

  +1 [+] [-]

, 2017-05-13 00:32, pirms 7 gadiem
Kaļiņinm galva ripos, vēlākais pirmdien.. RFS meklē jaunu treneri.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-13 02:14, pirms 7 gadiem
Ņerugals spēlē ļoti pārliecinoši. Aktīva priekšējā līnija un labs vārtsargs, šķiet, šobrīd ir lielākie Spartaka trumpji. Māliņam arī pāris skaisti seivi, bet RFS trūkst komandas spēles un uzbrukumu noslēdzēja. Vladislavs Kozlovs pēdējā laikā atvēries ļoti. Abi ar Gauraču ir labā formā, un domāju, ka abi arī ir reāli kandidāti iekļūšanai izlases sastāvā mačam pret Portugāli.

     [+] [-]

, 2017-05-13 02:38, pirms 7 gadiem
reikons rakstīja: Ņerugals spēlē ļoti pārliecinoši. Aktīva priekšējā līnija un labs vārtsargs, šķiet, šobrīd ir lielākie Spartaka trumpji. Māliņam arī pāris skaisti seivi, bet RFS trūkst komandas spēles un uzbrukumu noslēdzēja. Vladislavs Kozlovs pēdējā laikā atvēries ļoti. Abi ar Gauraču ir labā formā, un domāju, ka abi arī ir reāli kandidāti iekļūšanai izlases sastāvā mačam pret Portugāli.
Čau! Tu ko strādā portugāli?

     [+] [-]

, 2017-05-13 08:26, pirms 7 gadiem
Ja pareizi atceros, tad nesen viens komentētājs teica, ka RFS uzbrukumā spēlē vārtu mašīna - Uldriķis... A jūs te sakat ka RFS nav uzbrukuma! Tūlīt vārtu mašīna visu izlabos...

     [+] [-]

, 2017-05-13 08:55, pirms 7 gadiem
RFS galīgi neveicās ar momentu realizāciju,tādēļ tāds sāpīgs rezultāts.Pēc rezultāta ,simptprocentīga pērnā gada FK Jelgavas kopija.Pēc astoņām spēlēm 7 punkti.Spēles ziņā gan RFS izskatās simpātiskāka par Astafjeva tābrīža Jelgavu.Varbūt RFS uzaicināt Širmeli?