Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Novickis varētu kļūt par vienu no "Mavericks" īpašniekiem

Andrejs Siliņš

Novickis varētu kļūt par vienu no "Mavericks" īpašniekiem
Marks Kjūbans un Dirks Novickis. Foto: AP / Scanpix

Vāciešu basketbola leģenda Dirks Novickis, kurš nule kā noslēdzis savu izcilo karjeru, varētu kļūt par vienu no Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālā basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" mazo daļu īpašniekiem.

Novickis pēc 21 pavadītas sezonas "Mavericks" rindās kā spēlētājs noslēdzis savas basketbolista gaitas, taču atzinis, ka negrasās pamest Teksasu un labprāt paliktu iesaistīts klubā kādā citā statusā. Nav izslēgts, ka Novickis, kurš jūnijā svinēs savu 41. dzimšanas dienu, varētu kļūt par vienu no "Mavericks" kluba mazo daļu īpašniekiem.

"Noteikti par to runāsim tuvā nākotnē. Tas ir laikietilpīgs process, bet tas būtu satriecoši," atzinis Dalasas kluba īpašnieks, miljardieris Marks Kjūbans. Novickim līdz miljardam vēl jāpastrādā, taču karjeras laikā ar spēlētāja līgumiem vācietis nopelnījis ceturto daļu no miljarda (251 646 362 dolāri pirms nodokļiem).

60 gadus vecais Kjūbans iegādājās "Mavericks" klubu 2000. gada sākumā par nepilniem 300 miljoniem dolāru. Februārī publicētajā "Forbes" apkopojumā "Mavericks" vērtība šobrīd noteikta 2,25 miljardu dolāru apmērā (astotais vērtīgākais klubs NBA), bet Kjūbana personīgo īpašumu vērtība tiek lēsta 3,9 miljardu apmērā.

Izmantotie resursi:
https://247sports.com/

  +1 [+] [-]

, 2019-04-12 23:53, pirms 5 gadiem
Man arī līdz miljardam vēl bišķiņ jāpastrādā

  +1 [+] [-]

, 2019-04-13 00:20, pirms 5 gadiem
Jāiet strādāt, citādi palikšu bez NBA kluba. Amen.