Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krosbijam "hat-trick", Pitsburga uzsāk "play-off" ar 7:0

Krosbijam "hat-trick", Pitsburga uzsāk "play-off" ar 7:0
Sidnijs Krosbijs
Foto: AFP/Scanpix

Ar pārliecinošo uzvaru Stenlija kausa izcīņu uzsāka Pitsburgas „Penguins”, kas pārspēja Filadelfijas „Flyers” ar 7:0. Trīs vārtus uzvarētāju labā guva Sidnijs Krosbijs. Pie pirmajiem panākumiem „play-off” komandu vēsturēs tika arī „Jets” un līgas debitante „Golden Knights”.

Vinipegas „Jets” svinēja pirmo uzvaru kopš pārbraukšanas no Atlantas, savās mājās pārspējot Minesotas „Wild” ar 3:2. Otrā perioda beigās rezultātu atklāja Marks Šaiflijs, kura metiens vairākumā izrādījās neņemams Devanam Dubnikam – 1:0. Pēc noslēdzošajā trešdaļā nospēlētajām četrām minūtēm jau „Wild” bija vadībā – Mets Kulens pēc ripas saņemšanas vārtu tuvumā panāca neizšķirtu - 1:1, bet Zaks Parizē noslēdza komandas pretuzbrukumu ar metienu tukšos vārtos – 1:2. Pagāja minūte, kad Patriks Laine saņēma piespēli no Pola Štjasnija, paslēpa metienu aiz pretspēlētāja un meta – 2:2, gūstot pirmos vārtus savā pirmajā „play-off” cīņā, bet septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām Džo Morous ar metienu no tālās distances izrāva uzvaru – 3:2.

Pitsburgā tik saspringta spēle nesanāca, jo „Penguins” sagrāva „Flyers” ar 7:0. Jau pirmajā periodā pēc Braiena Rasta, Karla Hagelina un Jevgeņija Malkina vārtu guvumiem rezultāts bija 3:0. Otrajā trešdaļā ceturtos pingvīnu vārtus guva Džeiks Gincels, un tad pienāca Sidnija Krosbija laiks. Mača vidū kanādietis pielaboja ripu gaisā un panāca 5:0. Trešajā periodā pēc rikošeta ripa nonāca pie Krosbija, kurš ieraidīja to tukšajā vārtu stūrī – 6:0, bet nedaudz vēlāk uzbrucējs pielika nūju vārtu priekšā un ripa atrada ceļu vārtos – 7:0.

Vegasas „Golden Knights” pirmajā „play-off” spēlē pietika ar vieniem vārtiem, lai tiktu pie pirmā panākuma Stenlija kausā, ar 1:0 pārspējot Losandželosas „Kings”. Ceturtajā minūtē karaļi kļūdījās savā zonā, ripa nonāca pie Šo Teodora, kura metiens no zilās līnijas pēc vairākiem rikošetiem ielidoja vārtos – 1:0. Līdz spēles beigām rezultāts tā arī nemainījās, Vegasas vārtsargam Markam Andrē Flerī atvairot visus 30 metienus.

Stenlija kausa izcīņa turpināsies naktī uz 13. aprīli ar piecām spēlēm, cīņā iesaistoties pārējām desmit komandām.

Stenlija kauss, 12. aprīlis

SpēleRezultātsSērijā
Jets – Wild3:21:0
Penguins – Flyers7:01:0
Golden Knights – Kings1:01:0

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-04-12 08:00, pirms 6 gadiem
Njā, pingvīni biški noplosījās. Un visi goli ''bez gaļas''·

     [+] [-]

, 2018-04-12 08:18, pirms 6 gadiem
Lai kā man arī tas nepatiktu, bet play-off Pingvīni ir atpakaļ. Filadelfijai būs grūti ko likt pretī. Ieteiktu visiem noskatīties Winipegas un Kings labāko momentu apskatu - Winipegas fani jau ilgi gaida playoff. Noteikti priecātos redzēt tieši Winipegu finālā.

  -3 [+] [-]

, 2018-04-12 08:24, pirms 6 gadiem
Vilšanās par lidotājiem jo sevišķi Eliotu jo pirmajā trešdaļa salaida to ko noteikti varēja arī noķert.Protams Kings zaudējums arī nav patīkams,bet pelnīts jo sākot no otrās trešdaļas otrās puses viņi praktiski neko neizveidoja.
Slēpts komentārs: Maikl30

  -2 [+] [-]

, 2018-04-12 08:38, pirms 6 gadiem
o jā, veselību un izturību MAFam. Lai izdodas tikt pie Smita balvas!

     [+] [-]

, 2018-04-12 08:42, pirms 6 gadiem
P.S. LA un LV labi uzhitojuši - 127 kopā

  +5 [+] [-]

, 2018-04-12 08:52, pirms 6 gadiem
"Otrā perioda beigās rezultātu atklāja Marks Šaiflijs, kura metiens vairākumā izrādījās neņemams Benam Bišopam – 1:0."

Bens Bišops nav Wild vārtsargs!!!

     [+] [-]

, 2018-04-12 08:57, pirms 6 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: P.S. LA un LV labi uzhitojuši - 127 kopā
LA jau līderi spēka paņēmienu ziņā. Vispār varētu būt ļoti nepatīkama komanda pretī, jo dauzīs visu laiku.

     [+] [-]

, 2018-04-12 09:05, pirms 6 gadiem
quarterr rakstīja: LA jau līderi spēka paņēmienu ziņā. Vispār varētu būt ļoti nepatīkama komanda pretī, jo dauzīs visu laiku.
Tā arī jāspēlē play off šorīt Dautijs jau paspēja vienu pretinieku aizsūtīt uz ģērbtuvi.

  -4 [+] [-]

, 2018-04-12 09:13, pirms 6 gadiem
Ahh tik smieklīgi būtu ja Vegasa paņemtu Stenliju

  -1 [+] [-]

, 2018-04-12 09:58, pirms 6 gadiem
Copy paste - “Ja naftas cena arī turpmāk saglabāsies 200 dolāru par barelu un izdosies atrast komandas Eiropā, kas vēlēsies pievienoties, tad Kontinentālās hokeja līgas klubi varēs nopirkt jebkuru spēlētāju pasaulē. Taču ja tās cena nokritīs līdz 30 dolāriem – slēdziet ciet durvis, nolauziet atslēgu un ejiet prom. Nav vērts,” vēl pirms sešiem gadiem pateica Anderss Hedbergs – Ņujorkas Rangers skauts, kam bija uzticēta Krievijā spēlējošo jauno talantu vētīšana. Hedbergam nav doktora grāda finansēs vai biznesā, taču tas bija kā 1+1. Jo bez naudas KHL nav nekā cita, ko piedāvāt...”
Laikā, kad sankcijas Krievijā turpina pļaut režīmam uzticamo tirgoņu miljardus un KHL nostiprina savas pozīcijas kā parodija par biznesa projektu, ir vērts sev uzdot jautājumu: kas šodien ir KHL, kurp tā virzās un, ja reiz nemākam racionāli apsaimniekot krievu dotos miljonus – vai Latvijai to patiešām vajag? Vai spekulācijas par Rīgas Dinamo izslēgšanu patiešām ir pamats bažām, un kā mums vērtēt sev atvēlēto vietu un lomu šajā... kolhozā? #aprīļanumurs #hokejs #khl #russia #kolhozs #dinamo #sportaavize
“Ikviens stāsts, ikvienas baumas, ko dzirdi – tā ir patiesība...” situāciju raksturojis ASV izlases uzbrucējs Kriss Burks. Piemēram, tas, kā Astanas Barys šogad mēģināja sasniegt Gagarina kausa izcīņu. Sezonas sākumā Kazahstānas komandai klājās gana labi, taču vidū sākās lejupslīde, un ar katru dienu situācija kļuva arvien bezcerīgāka. Brīdī, kad izredzes bija vairs tikai teorētiskas, nācās ķerties pie māņticības – pēc treniņa turpat uz ledus komandas priekšā tika upurēta aita. Jā, tas viss notika 2018. gadā.”
Slēpts komentārs: Daniel

  +1 [+] [-]

, 2018-04-12 10:48, pirms 6 gadiem
coffijs rakstīja: Vilšanās par lidotājiem jo sevišķi Eliotu jo pirmajā trešdaļa salaida to ko noteikti varēja arī noķert.Protams Kings zaudējums arī nav patīkams,bet pelnīts jo sākot no otrās trešdaļas otrās puses viņi praktiski neko neizveidoja.
Domāju, ka treneris par vēlu noreaģēja. Elliotu vajadzēja ņemt nost jau pie trešajiem vārtiem. Ja čehu paņēma, lai čehs stāv.
Viena spēle jau gan neko vēl nenozīmē.
Izskatās, ka MAFs un Krosbijs jaunībā stundām ilgi galda tenisu spēlējuši.....

     [+] [-]

, 2018-04-12 11:01, pirms 6 gadiem
Leflērs rakstīja: Domāju, ka treneris par vēlu noreaģēja. Elliotu vajadzēja ņemt nost jau pie trešajiem vārtiem. Ja čehu paņēma, lai čehs stāv.
Viena spēle jau gan neko vēl nenozīmē.
Izskatās, ka MAFs un Krosbijs jaunībā stundām ilgi galda tenisu spēlējuši.....
Elliots tiešām peldēja un Malkina vārti bija kronis visam,bet tenis tiešām palīdz.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-12 11:51, pirms 6 gadiem
Liels prieks par Vinipegas pirmo uzvaru PO!!! Turu īkšķi par Džetiem!

LV vs LA mačā totāls "kapiņš"- abu komandu kīperi un čekeri ļoti labi, skoreri pagaidām stūrītī pīpē.

Peņi- Flaieri= 18+ (PP tā dominēja, ka man palika žēl Filijas spēlētāju).

     [+] [-]

, 2018-04-12 12:13, pirms 6 gadiem
Ļoti patika Vegasas spēle. Esmu par VGK. Simpātiska komanda. Fani arī māk parūpēties par atmosfēru arēnā, ne tā kā citās spēlēs, atnāk, nosēžas kā teātrī un klusē.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-12 13:46, pirms 6 gadiem
methodman rakstīja: Ļoti patika Vegasas spēle. Esmu par VGK. Simpātiska komanda. Fani arī māk parūpēties par atmosfēru arēnā, ne tā kā citās spēlēs, atnāk, nosēžas kā teātrī un klusē.
Pingvīniem vispār skaļa arēna bija pirmajā spēlē. Visu laiku taurēja un skandēja "Pittsburgh Penguin". Tur klusuma mirkļi var teikt nebija un tas ir labs spiediens uz došanos, pretinieka vārtu virzienā.