Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Video: Futbolbumbas: "Skonto" stadions, "Jelgavas" kausu fenomens un Treimanis

Andris Liepa
Andris Liepa
Sportacentrs.com TV skatītāji jau vakar varēja noskatīties raidījuma #FUTBOLBUMBAS 5. epizodi. Raidījuma vadītājs Krišs Upenieks, Latvijas labākais futbola žurnālists Edmunds Novickis un šī raidījuma viesis futbola kluba ''Jelgava'' radošais direktors Ainārs Tamisārs atcerējās Jelgavas fenomenālo uzvaru sēriju kausa izcīņā (emocionāli atmiņās kavējās arī komandas kapteinis Gints Freimanis), LFF izpilddirektors Edgars Pukinsks skaidroja situāciju ar futbola stadioniem Latvijā, bet Latvijas labākais tiesnesis Andris Treimanis pastāstīja par pieredzi, tiesājot Francijas un Luksemburgas spēli Pasaules kausa izcīņā.

00:40 - 12:07 - ''Jelgavas'' četri izcīnītie kausi, Ginta Freimaņa komentārs un intriga šajā gadā
12:18 - 23:20 - Situācija ar ''Skonto'' stadionu. Uz kuru stadionu brauks Krištianu Ronaldu?
23:38 - 26:45 - ''Futbols sociālajos tīklos''
26:55 - 33:40 - Andris Treimanis par Latvijas brigādes darbu Pasaules kausa izcīņas spēlē Luksemburga - FrancijaŠī bija raidījuma piektā epizode, bet tie, kas palaiduši garām, var noskatīties arī iepriekšējos raidījumus:
4. raidījums - Futbolbumbas: Cauņas veselība, J.Gorkšs...
3. raidījums - Futbolbumbas: Dobrecovs un bērni skarbi un...
2. raidījums - Futbolbumbas: Latvijas izlase Šveicē, Solovjovs...
1. raidījums - ''Futbolbumbas'': Brīnums, Reinholds, Virslīga,...
Vērtējums: +8

  -2 [+] [-]

, 2017-04-12 16:01, pirms 7 gadiem
Tas Freimanis taču nav normāls...

     [+] [-]

, 2017-04-12 16:28, pirms 7 gadiem
biedrinjsh#15 rakstīja: Tas Freimanis taču nav normāls...
Taču ļaujiet vienreiz Freimanim ticēt, kam viņš vēlas. Pats neesmu dievticīgs, bet, ja cilvēkam tas ir palīdzējis tikt līdz spēlēšanai pret Ronaldo vai attīstīties ar sevis ilgi pārstāvētu klubu līdz Eiropas līgai, lai viņš pateicas, kam viņš vēlas. Malacis, ka viņam ir kas tāds dzīvē, kurā viņš spēj saskatīt tādu jēgu un motivāciju.

  +5 [+] [-]

, 2017-04-12 16:35, pirms 7 gadiem
reinis2408 rakstīja: Taču ļaujiet vienreiz Freimanim ticēt, kam viņš vēlas. Pats neesmu dievticīgs, bet, ja cilvēkam tas ir palīdzējis tikt līdz spēlēšanai pret Ronaldo vai attīstīties ar sevis ilgi pārstāvētu klubu līdz Eiropas līgai, lai viņš pateicas, kam viņš vēlas. Malacis, ka viņam ir kas tāds dzīvē, kurā viņš spēj saskatīt tādu jēgu un motivāciju.
Pievienojos. Cilvēka saukšana par nenormālu tikai tādēļ, ka viņš ir ticīgs, ir tikai savas tumsonības un neaptēstības demonstrēšana. Reliģijas un uzskatu brīvība joprojām ir cilvēka pamattiesības.

  -1 [+] [-]

, 2017-04-12 17:00, pirms 7 gadiem
Esmu ateists, Freimanim galvā samazgas. Tikai vājiem cilvēkiem vajag kādu augstāku spēku, kam ticēt

  +3 [+] [-]

, 2017-04-12 17:02, pirms 7 gadiem
teemusalami rakstīja: Pievienojos. Cilvēka saukšana par nenormālu tikai tādēļ, ka viņš ir ticīgs, ir tikai savas tumsonības un neaptēstības demonstrēšana. Reliģijas un uzskatu brīvība joprojām ir cilvēka pamattiesības.
Vispār jau ne reliģijas, ne vārda brīvība nenozīmē, ka visas pārliecības ir vienlīdz vērtīgas un citi par tām nevarētu smieties, kritizēt un tā tālāk. Gribi - tici un stāsti citiem, ka zeme nav apaļa, bet esi gatavs, ka tiksi ierakstīts jefiņos.

  +4 [+] [-]

, 2017-04-12 17:09, pirms 7 gadiem
Freimanis gadījumā paralēli nepiestrādā par mācītāju? Var jau ticēt, bet ir kaut kādas robežas, kad jau ir par daudz..

  +3 [+] [-]

, 2017-04-12 17:32, pirms 7 gadiem
Viena lieta gan jāatzīst. Tāda sajūta, ka LFF domā, ka sabiedrība ir stulba vai naiva (vai nu attiecīgi paši ir pietiekami naivi).

"Situācijas ķīlnieki" viņi esot, pff.... Gan Pukinsks šeit Upeniekam, gan Mežeckis LTV uzvedas it kā šī situācija ne no kurienes viņiem tika nosviesta priekšā pagājušo piektdien, lai gan Strautmanis no Delfiem jau nedēļu iepriekš bija rakstījis par SIA "Light" un viņu uzvaru tiesas sēdē par kustamo īpašumu. Vai viņi paši maz spēj noticēt tam, ko viņi saka? Ka "Fitnesa parks" esot apsolījis LFF, ka spēle notiks un tātad viņiem nebija par ko šaubīties.. Vienkārši murgi.

Zīmīgi, ka Pukinsks pieminēja Daugavas stadionu, kurš visticamāk arī LFF izvilks no purva. Tai idejai viņi ir dejojuši apkārt jau kādu laiku, saprotot, ka paši visticamāk neko nepaveiks. Domāju, ka šī LR "Krustpunktā" epizode varētu izklausīties ļoti komiski, ja uz to atskatītos tagad:

Rīgā taps divi stadioni, nacionālajai futbola...

Tomsons jau toreiz Žuka plānu neticamību studijā uzķēra un teica, ka Barona ielas stadions visticamāk nebūs. Tā arī Žuks 50 minūtes nomocīja savā lauztajā latviešu valodā un runāja brīnumus, ka LFF cer uz valsts vai RD finansiālu atbalstu, neskatoties uz to, ka 5 minūtes iepriekš Severs jau skaidri un atklāti pateica - valsts šo projektu nevar atbalstīt jau izveidotā iepirkuma dēļ. Pat gandrīz žēl Žuku palika, kad visiem klātesošajiem nācās atkārtoti viņam izburtot to, ka neviens viņiem to dāvanu maisu ar naudu nepiešķirs.

Tā arī LFF paliks pie Daugavas stadionu, par kuru cerības neslēpa arī šajā reizē Žuks neslēpa.

Nu draņķīgi vienkārši LFF strādā, neko citu nevar pateikt.

  +4 [+] [-]

, 2017-04-12 17:52, pirms 7 gadiem
Naudu,ko izmeta vējā projektējot Barona ielas stadionu, būtu ieguldījuši Liepājas stadionā. Ar to naudu pietiktu,lai stadionu uzlabotut tiktāl,lai tajā varētu pilnvērtīgi aizvadīt izlašu mačus.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-12 19:48, pirms 7 gadiem
liepājniekiem vajadzētu sākumā piepildīt stadionu kad tur izlase spēlē un tad varētu runāt par stadiona attīstīšanu vai uzlabošanu

     [+] [-]

, 2017-04-12 21:28, pirms 7 gadiem
A vot tad kad tie mudaki saks vienreiz spelet nevis ampeleties uz laukuma, tad ari bus pilnas tribines!

  +1 [+] [-]

, 2017-04-12 21:34, pirms 7 gadiem
ffwrd rakstīja: liepājniekiem vajadzētu sākumā piepildīt stadionu kad tur izlase spēlē un tad varētu runāt par stadiona attīstīšanu vai uzlabošanu
Uz Skontu brauc Kuldīga, Ventspils, Jelgava. ne jau Rīga to piepilda.
Brauks arī uz Liepāju

  +1 [+] [-]

, 2017-04-12 21:35, pirms 7 gadiem
puslaiks rakstīja: Naudu,ko izmeta vējā projektējot Barona ielas stadionu, būtu ieguldījuši Liepājas stadionā. Ar to naudu pietiktu,lai stadionu uzlabotut tiktāl,lai tajā varētu pilnvērtīgi aizvadīt izlašu mačus.
Da Liepāja Skontas Zdarstje, bratvas lielākais dadzi acīs.