Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Treimaņa brigāde tiesās "Arsenal" būt vai nebūt spēli Eiropas līgā

Agris Suveizda

Treimaņa brigāde tiesās "Arsenal" būt vai nebūt spēli Eiropas līgā
Andris Treimanis. Foto: Zumapress.com/Scanpix

UEFA savā mājaslapā paziņojusi tiesnešu brigādes ceturtdienas vakarā gaidāmajām Eiropas līgas 1/8 fināla atbildes spēlēm, un viena no centrālajām cīņām uzticēta latviešu arbitriem.

Londonas "Arsenal" izbraukumā guva ātrus vārtus, taču spēles gaitu lauza grieķu aizsarga Sokrata Papastatopulosa sarkanā kartīte, un "Rennes" vairākumā nospieda sāncenšus, iegūstot vērtīgu divu vārtu pārsvaru (3:1). Ceturtdien plkst. 22:00 pēc Latvijas laika gaidāmās spēles galvenais tiesnesis būs kuldīdznieks Andris Treimanis, kuram palīdzēs asistenti Haralds Gudermanis un Aleksejs Spasjoņņikovs, papildu asistenti Aleksandrs Golubevs un Edgars Maļcevs un ceturtais tiesnesis Raimonds Tatriks.

33 gadus vecajam Treimanim tā šosezon būs astotā Eirokausu spēle kā galvenajam tiesnesim. Oktobrī viņš debitēja Čempionu līgas grupu turnīrā, aiz slēgtām durvīm tiesājot Lionas "Olympique" un Doneckas "Shakhtar" (2:2) spēli, bet 14. februārī Treimanis pirmoreiz tiesāja Eiropas līgas 1/16 finālā – Prāgas "Slavia" pret "Genk" (0:0). Kuldīdznieks šosezon apkalpojis arī vēl vienu spēli Čempionu līgas grupu turnīrā starp Bernes "Young Boys" un "Valencia" (1:1), kā arī Eiropas līgas grupu turnīrā starp "Villarreal" un Maskavas "Spartak" (2:0). Eiropas līgas un Čempionu līgas atlases kārtās viņš tiesājis vēl trīs mačus. Septiņu Eirokausu spēļu laikā Treimanis šosezon ir parādījis trīs sarkanās kartītes.

Svētdien Treimanim Virslīgas pirmajā kārtā bija jātiesā RFS un "Liepājas" (2:0) cīņa, taču neliela savainojuma dēļ viņš atteicās no iespējas. Kopā ar viņa asistentiem Gudermani un Spasjoņņikovu maču tiesāja Ivars Caune, kurš pie rezultāta 0:1 apšaubāmi neieskaitīja viesu vārtus.

UEFA Eiropas līga, 1/8 fināli

SpēleGalvenais tiesnesis1. spēle
Krasnodar – ValenciaEntonijs Teilors (Anglija)1:2
Salzburg – NapoliKarloss del Serro Grande (Spānija)0:3
Dynamo Kyiv – ChelseaTobiass Štīlers (Vācija)0:3
Villarreal – ZenitArturs Diašs (Portugāle)3:1
Arsenal – RennesAndris Treimanis (Latvija)1:3
Slavia Praha – SevillaAleksejs Kulbakovs (Baltkrievija)2:2
Benfica – Dinamo ZagrebDenizs Ajtekins (Vācija)0:1
Inter – Eintracht FrankfurtOvidiu Hacegans (Rumānija)0:0

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefaeuropaleag...

  +5 [+] [-]

, 2019-03-12 14:48, pirms 5 gadiem
Andrim un brigādei veiksmīgu maču Londonā!

  +3 [+] [-]

, 2019-03-12 15:43, pirms 5 gadiem
Veiksmi Latvijas tiesnešu brigādei !

     [+] [-]

, 2019-03-12 18:41, pirms 5 gadiem
cik dzeltenās iedos?