Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Egleskalns kļūst par rezultatīvāko savas komandas svarīgā uzvarā Čempionu līgā

Rolands Eliņš

Egleskalns kļūst par rezultatīvāko savas komandas svarīgā uzvarā Čempionu līgā
Hermans Egleskalns Tūras komandas spēlē. Foto: toursvolleyball.com

LETA. Latvijas izlases volejbolista Hermana Egleskalna pārstāvētā "Tours" komanda trešdien savā laukumā izcīnīja svarīgu panākumu trijos setos cīņā par otro vietu Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Čempionu līgas D grupā.

Tūras komanda D apakšgrupas duelī mājās ar 3-0 (25:21, 25:21, 25:20) pārspēja Polijas klubu Varšavas "Verva Orlen Paliwa".

Egleskalns mājinieku rindās ar 17 gūtajiem punktiem kļuva par spēles rezultatīvāko dalībnieku, trīs no punktiem sakrādams ar netveramām servēm. Viesiem rezultatīvākais ar 11 punktiem bija latviešu izcelsmes Baltkrievijas spēlētājs Arturs Udris.

Ar divām uzvarām piecās spēlēs Tūras klubs pacēlās uz trešo vietu turnīra tabulā, panākdams savus šodienas pretiniekus, kuri ir priekšā labākas setu attiecības dēļ. Līdere ar 12 punktiem ir Itālijas vienība Perudžas "Sir Sicoma Monini", kura izcīnījusi uzvaras visās četrās spēlēs, kamēr pēdējā ar vienu uzvaru četros mačos ir Lisabonas "Benfica"

CEV Čempionu līgā kopumā 20 komandas sadalītas piecās apakšgrupās pa četrām vienībām katrā. Pēc grupu turnīra izslēgšanas sacensībām kvalificējās katras apakšgrupas uzvarētāja un trīs labākās otro vietu ieguvējas.

Egleskalns ir vienīgais Latvijas volejbolists šīs sezonas CEV Čempionu līgā. Iepriekšējā sezonā viņš ar Tūras vienību nepārvarēja grupu turnīra barjeru.

Izmantotie resursi:
LETA