Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kuzņecovam 2+2, "Capitals" salauž "Kings" pretestību

Kuzņecovam 2+2, "Capitals" salauž "Kings" pretestību
Jevgeņijs Kuzņecovs apspēlē vārtsargu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Uzbrucējs Jevgeņijs Kuzņecovs izcēlās ar četriem punktiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, palīdzot "Capitals" pārspēt "Kings" ar 6:4, savukārt mačā starp "Sharks" un "Canucks" Džo Torntons sasniedza devīto vietu visu laiku labāko piespēlētāju sarakstā.

Vašingtonas „Capitals” sīvā cīņā apspēlēja Rietumu konferences otro vājāko komandu Losandželosas „Kings” ar 6:4. Rezultātu ceturtajā minūtē atklāja Aleksandrs Ovečkins ar savu firmas metienu vienā pieskārienā no kreisā iemetiena punktu, gūstot pirmos vārtus piecu spēļu laikā – 1:0. Pirmais periods noslēdzās ar 2:2, bet otrajā karaļi pirmo un vienīgo reizi izvirzījās vadībā, kad precīzs no tālās distances bija aizsargs Oskars Fantenbergs – 2:3.

Trešdaļas turpinājumā Kristiāns Jūss, Jakubs Vrana un Jevgeņijs Kuzņecovs palielināja galvaspilsētas komandas pārsvaru līdz 5:3. Desmit minūtes pirms sirēnas Ostins Vagners labi pacīnījās vārtu priekšā, un ar atkārtoto metienu apspēlēja „Capitals” vārtsargu, bet punktu pielika Kuzņecovs, kurš saņēma piespēli vārtu priekšā, taču uzreiz nemeta, bet eleganti apspēlēja Džonatanu Kviku – 6:4. Šajā mačā Kuzņecovs izcēlās ar diviem vārtiem un divām piespēlēm, ar 53 (15+38) punktiem kļūstot par otro rezultatīvāko spēlētāju komandā. „Capitals” ieņem otro pozīciju Metropolitēnas divīzijā, izcīnot 31 uzvaru 56 spēlēs, bet „Kings” palika priekšpēdējā vietā Rietumos ar 51 punktu 56 mačos.

Citā spēlē Sanhosē „Sharks” pārliecinoši sakāva Vankūveras „Canucks” ar 7:2. Septiņu vārtu gūšanai haizivīm pietika ar 24 metieniem, divas reizes precīzs bija Evanders Keins, bet mačs bija zīmīgs ar to, ka „Sharks” uzbrucējs Džo Torntons izdarīja 1050. piespēli savā karjerā, apsteidzot Gordiju Hovu visu laiku labāko piespēlētāju sarakstā, kurā Sanhosē spēlētājs pakāpās uz devīto vietu. „Sharks” ir Klusā okeāna divīzijas līdere ar 75 punktiem 57 cīņās, bet Vankūvera ieņem trešo pozīciju cīņā par Rietumu konferences „wild-card” ar 57 punktiem tikpat spēlēs.

NHL spēles, 12. februāris

SpēleRezultāts
Capitals – Kings6:4
Sharks – Canucks7:2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  -2 [+] [-]

, 2019-02-12 08:27, pirms 5 gadiem
Kuzņecovs atgūst formu.